Nataša Marković

Jedna poznata glumica, a druga... Upoznajte Oliveru, bliznakinju Nataše Marković (foto)

Autor:

10.04.2024 17:06

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Rođena sestra Nataše Marković je njena sušta suprotnost, upoznajte Oliveru



Tog 21. januara 1976. godine na svet je došla Nataša Marković, a samo deset minuta pre nje, njena bliznakinja Olivera

Za razliku od popularne glumice, rođena sestra Nataše Marković ne bavi se javnim poslom i ne voli javno da se eksponira. Ipak, atraktivna brineta nije odolela, te je nedavno otkrila detalje koje je malo ko znao. 

Luka Šarac

 

Rođena sestra Nataše Marković je daroviti umetnik, stvaralac u svakom smislu. Ipak, privatnost i svoj identitet uspela je da sačuva, a njenu želju za anonimnošću glumica je razumela i poštovala. 

Pročitajte Ljudi osuđuju glumicu Natašu Marković jer nema decu, ona im poručuje samo jedno

- Dvojajčane smo bliznakinje i ceo život smo bile različite. Zapravo, mi sebe doživljavamo kao dve različite osobe. Znam da je ona starija od mene 10 minuta.

Išle smo u isti razred, sedele u istoj klupi, spavale u istom krevetu. Jedino smo u muzičkoj školi bile razdvojene. Ona je bila na gitari, ja na harmonici.

Imamo, naravno, bliskost sestrinsku, ali ne znam kako izgleda bliskost jednojajčanih blizanaca - rekla je svojevremeno Nataša Marković.

Pročitajte Njoj je priroda sve dala, estetske korekcije joj nisu potrebne - Ovo je rođena sestra Zlatana Ibrahimovića, sušta su suprotnost

Natašina majka je bila babica, a kasnije patronažna sestra, dok joj je otac radio u inostranstvu. Ima blizankinju Oliveru i tri godine starijeg brata. Rado se seća svog odrastanja u Kruševcu.

– U mojoj, ekonomski skromnoj, petočlanoj porodici, nije bilo finansijskih mogućnosti da se kupe tri instrumenta. Pošto je stariji brat već svirao harmoniku, jedna od nas dve mogla je da bira instrument.

Njoj je bilo ustupljeno to pravo. Gledajući na to danas, ispalo je fantastično pošto je ona profesorka gitare! Ćerka moje sestre sada je drugi razred niže muzičke škole i svira gitaru.

Pre nekoliko dana smo preko skajpa svirale zajedno. Uživala sam - rekla je ranije za „Puls”.

Komentari. (0)

Loading