Nataša Marković

Ljudi osuđuju glumicu Natašu Marković jer nema decu, ona im poručuje samo jedno

Autor:

19.05.2023 15:53

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Nataša Marković iskreno je pričala o osudama javnosti jer nema decu



Glumica Nataša Marković (47) igrom sudbine nije se ostvarila u ulozi majke.

Godinama je u srećnom braku sa novinarom Zoranom Ćirjakovićem, ali svoju intimu ne vole mnogo da eksponiraju u javnosti.

Jednom prilikom progovorila je i o tome da li oseća pritisak okoline zbog toga što nema decu.

ATA Images

 

- Ne pritisak, više sam iskusila osude. Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije.

Pročitajte Zli jezici će ućutati - Rada Manojlović se načisto slomila, priznala Slavici Đukić zašto još uvek nije majka

Ne očekujem da drugi to razumeju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava. U poslednje vreme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu: ‘Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu' - bila je iskrena glumica za magazin Gloria.

Tada je otkrila i šta je za nju sreća.

ATA Images

 

- U suštini, svi se mi trudimo da budemo srećni. Niko nas ni kao male nije učio, čak nam ni roditelji nisu postavljali pitanje: ‘E, da li si srećan?’.

Oni, naravno, čine sve da budeš srećan i podrazumevaju, ako završiš školu, imaš dobar posao, to donosi novac, da ćeš biti srećan.

Pročitajte Iva Štrljić o planovima za majčinstvo

Ali te to niko ne pita. Tako da je to veoma lično pitanje i to je jedan individualni rad. Sreća nije nešto što ti je dato.

Prosto moraš da radiš na tome da bi bio srećan. Stpljivo gradim sreću i dalje. To je gradivo koje mora stalno da se obnavlja. To je stvarno pitanje ličnog truda i rada na sebi - kazala je Nataša za Blic.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading