Slobodan Ćustić

Otac šestoro dece: Da li je moguće da Slobodan Ćustić ima ovoliku penziju?

Autor:

30.03.2024 11:26

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Foto: Radule Perisic/ATAImages

Penzija Slobodana Ćustića nije dovoljna kako bi odgajao šestoro naslednika



Slobodana Ćustića svake večeri već pet godina gledamo kao Vukašina u sapunici "Igra sudbine" koja beleži nestvarne rekorde.

Iako stalno snima, glumac je od prethodne godine zvanično penzioner, ali penzija Slobodana Ćustića nije dovoljna da bi mogao normalno da odgaja šestoro dece.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Glumac je primer da u njihovoj profesiji odmor i penzija ne postoje, te on sada više radi nego čak kada je bio na čelu Beogradskog dramskog pozorišta.

Ipak, mnogo se govori o ciframa koje dramski umetnici primaju kada zvanično napune 65 godina i pređu u status penzionera, a Ćustić je iskreno progovorio o svemu.

Penzija Slobodana Ćustića je za današnje standarde veoma mala

- Ja sam arhiviran, odnosno penzionisan. Godinu dana sam već u penziji. Nisam ni primetio da sam u penzioner. Samo ponekad poželim da se naspavam, što su pusti snovi kad snimate "Igru sudbine".

Antonio Anhel /ATAImages

 

Na pitanje da li je istina da je penzija Slobodana Ćustića kao i drugih njegovih kolega, 40.000 dinara, glumac je odgovorio:

Pročitajte Razlika u godinama je očigledna - Ova prelepa dama je Slobodanu Ćustiću rodila četvoro dece (foto)

- Moja penzija je malo veća, ali je tužna. Ne bih da zamaram čitaoce detaljima, ali nismo u boljoj poziciji nego prosvetni radnici, lekari i profesori.

- Radi i moja supruga, koja je psihološki savetnik i ima dosta posla - iskren je bio Slobodan govoreći o tome kako uspevaju da odgajaju šestoro dece.

Komentari. (3)

Loading
Dragana N

31.03.2024 07:13

Dvoje dece, iz prethodnog braka je odraslo, tako da ne hrane sestoro već četvoro dece. Nek su im živi i zdravi!

Slavica

31.03.2024 17:10

Pobogu, ko to još odgaja decu sa 65 godina ?

Srboholik

31.03.2024 20:55

Pa dal je normalno da čovek odgaja decu od penzije? Pretpostavka je da čovek u penziji ima decu od 30-40 godina a ne 3-4godine! Sa penzijom njegovom i ženinom mogli bi ko bogovi da žive! Šta se iščuđavate? Nemci koji imaju platu 3000e dobiju penziju 1300e. Ista je srazmera i kod nas, šta više i bolja u korist penzionera.