Slobodan Ćustić

Razlika u godinama je očigledna: Ova prelepa dama je Slobodanu Ćustiću rodila četvoro dece (foto)

Autor:

09.07.2023 15:45

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Supruga Slobodana Ćustića je lepa i hrabra žena, upoznajte Jelenu



Glumac Slobodan Ćustić ima šestoro dece. Sinovi Nikola i Ljubomir koje je dobio iz prvog braka su već odrasli ljudi koji imaju svoje porodice. Sa drugom suprugom Jelenom dobio je Vasilija Vida, Tanasija, Zariju i Ozrena.

Mirko Tabašević

 

Osim po broju članova, porodica Ćustić zanimljiva je i po razlici u godinama. Naime, Slobodan je od Jelene stariji 23 godine, ali to im, kako sami ističu, ne predstavlja problem.

Pročitajte Beogradsko dramsko pozorište - Stojeće ovacije na premijeri predstave "Ničiji sin"

- Znala sam sve i pre nego što smo se sreli. Neobjašnjivo je. Susret je to samo potvrdio. Osećaj je bio kao da se već dugo poznajemo - rekla je jednom prilikom Jelena.

 

 

Supruga Slobodana Ćustića je otkrila da je sa prvim detetom želela da se porodi kod kuće, ali ju je neopisiv strah u tome sprečio. 

- Porođaj kod kuće planirala sam još sa prvim detetom, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa trećim detetom, nimalo se nisam plašila - rekla je ona. 

Pročitajte Glumac Slobodan Ćustić - Najmlađi sin ima tri i po godine, a najstariji 41. godinu!

 - Naši sinovi razumno su prihvatili dolazak svoje sestre. Sin Vasilije bio je u šoku kada smo se vratili iz porodilišta sa bratom Tanasijem. Bio je potpuno iznenađen otkud beba. Ovako je video trenutak kada je naša devojčica došla na svet, posle čega je otišao u sobu da spava - dodao je Slobodan. 

 

 

Supruga Slobodana Ćustića posle porođaja nije išla u bolnicu, a nekoliko sati nakon dolaska bebe vratila se svakodnevnim obavezama i obavljala je kućne poslove.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading