Dragana i Toni

Draganina i Tonijeva bajka sa tužnim krajem: Veridba na semaforu, tajno venčanje, a posle 24 godine zamenio je drugom

Autor:

30.03.2024 10:01

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Ljubav Dragane Mirković i Tonija Bijelića ugasila se posle dve i po decenije zajedničkog života



Ljubav Dragane Mirković i Tonija Bijelića ugasila se pre skoro tri godine, iako je pevačica tek pre dva dana progovorila o razvodu.

Delovalo je da žive bajku, a samo oni znali su šta se krije iza zidina velelepnog dvorca Ebenfrut u Beču, pa sada svakodnevno isplivavaju brojni nepoznati detalji koji prate njihov razlaz.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Njihova ljubavna priča bila je poput onih iz pravih, romantičnih filmova gde su učinili sve da budu jedno sa drugim ne razmišljajući o posledicama.

Kada je upoznala sada već bivšeg supruga, pevačica je imala 32 godine i iza sebe već imala impozantnu karijeru, a on je učinio sve kako bi osvojio njeno srce.

Danas su brojne spekulacije na temu njihovog razvoda, a šta je tačno znaju samo njih dvoje. Da li je posredi treća osoba ili su drugi razlozi doveli do kraha braka, očigledno nećemo saznati ali ono što znamo jeste da su se od prvog dana ludo voleli.

Kako je pevačica u nekoliko navrata isticala, Tonija je upoznala na jednom koncertu u Beču, a veoma brzo između njih su se rodile emocije zbog kojih je ona poželela da ostavi sve.

Ljubav Dragane Mirković i Tonija Bijelića mnogima je bila motivacija

- Tonija sam upoznala kada sam došla u Beč da održim dva koncerta. Koncert je trebalo da bude jedan u nizu od hiljadu već održanih, nije mi palo na pamet da će se dogoditi nešto posebno.

U hotel po mene dolazi organizator, vidim nije sam, sa njim je neki mladić, iskreno, primetila sam samo da je visok. Kako se ispostavilo, organizatoru se pokvario automobil, pa je po mene došao s Tonijem.

Antonio Ahel ATA Images

 

- Otpevam koncert, vrate me u hotel. Sutradan je usledio drugi koncert, a Toni je ponovo došao po mene, iako je organizator popravio svoj auto.

Sutradan je dobila poziv na kafu od Tonija koji je želeo i da joj pokloni nešto.

- Za ta dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Uz sve to, svakako je trebalo da napustim sobu.

U tom trenutku su i - rekla je pevačica i nastavila:

Pročitajte Zbog nje je Toni ostavio Draganu Mirković!

- Kada je došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam i rekla da nije trebalo. Mislila sam da je u pitanju neki parfem.

Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest. Bilo mi je jako neprijatno i žao što nisam otvorila poklon pred njim i vratila mu ga.

Pošto sam ja malo starija od Tonija, pomislila sam: „Kako je mali namazan!“ Nije mi tražio broj telefona, ali je u kesicu sa poklonom stavio i svoju vizit-karticu.

Dani su prolazili a ljubav Dragane Mirković i Tonija Bijelića bila je sve jača pa je pevačica shvatila da ne može i ne želi više da živi bez dečka koji joj je svakodnevno u mislima.

Pročitajte Dragana Mirković kroz suze - Sve sam ostavila zbog njega...

Verili su se u autu dok je bilo crveno svetlo, a venčali 28. septembra 2000. godine samo u društvu kumova jer niko od njihovih najmilijih nije mogao da prisustvuje.

- Kada se saznalo, rekla sam: "Da, tako je" i poslala samo jednu fotografiju na kojoj smo Toni i ja. Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje.

Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu - pričala je Dragana tada, pa dodala:

Instagram

 

- Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja.

Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu... I zbog toga smo imali malo gostiju.

Iako tada neverovatno popularna, Dragana je rešila da ostavi sve iza sebe i bude sa svojim suprugom. U početku im nije bilo lako, ali je bilo slatko.

- Otišla sam kao najpopularnija pevačica i napravila četvorogodišnju pauzu tokom koje sam rodila oba deteta.

Pročitajte Ovo će Draganu potpuno slomiti - Devojka Tonija Bijelića trudna?

- Te 2004. obeležavala sam dvadeset godina karijere, a bila sam ubeđena da je na nju stavljena tačka - iskrena je bila pevačica i dodala:

- Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje.

Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala?

U braku sa Tonijem dobila je sina Marka i ćerku Manuelu, koji su već izrasli u ozbiljne, mlade ljude, a i te kako privlače pažnju svojim izgledom. 

Komentari. (0)

Loading