Isidora i Sergej

Verenica Sergeja Trifunovića: Vreme je, udajem se

Autor:

26.03.2024 12:10

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Verenica Sergeja Trifunovića otkrila detalje o svadbi



Sergej Trifunović, koji je važio za takozvanog večitog neženju, odlučio je da se skrasi. Njegovo srce ukrala je prelepa Isidora Mijanović koju je pre nekoliko dana na njen rođendan verio.

Verenica Sergeja Trifunovića tada se pohvalila na svom Instagram profilu.

Mateja Stanisavljević/ATAImages

 

- Vreme je da vam saopštim da se udajem - napisala je ona u opisu fotografije.

Verenica Sergeja Trifunovića za domaće medije poručila je da se dalje neće oglašavati na tu temu.

Pročitajte Posle 20 godina Sergej i Boris u nastavku Munja - Sinovi Nebojše Glogovca prvi put na filmu, detalji koji će vas oduševiti

- Dogovor je da se ne oglašavamo za medije. On je zahtevao to, ali naravno ja ću vas uvek ispoštovati. Šta da vam kažem. Presrećna sam. Presrećni smo oboje. Jako mi je lepo. Uživamo - rekla je Isidora za „Hype”, pa progovorila o svadbi:

- Što se svadbe tiče, moja želja, naša želja je da to bude do kraja godine. Ali nemamo još nikakve detalje. Te slatke muke nas tek čekaju.

 

 

Inače, verenica Sergeja Trifunovića bavi se producentskim poslom i veoma je popularna na društvenim mrežama, gde ima oko 12.000 pratilaca.

Po njenim objavama da se primetiti da je ljubitelj mode, putovanja, prirode i životinja, pa nema sumnje da uživa da provodi vreme sa Sergejevim kućnim ljubimcem, vučjakom.

 

Komentari. (0)

Loading