Novak Đoković

Nole se nije pojavio na rođendanu bratanca, a sada je uslikan u zagrljaju ne jedne, već dve lepotice

Autor:

25.03.2024 16:39

Foto: Sydney Low/Profimedia

Foto: Sydney Low/Profimedia

Novak Đoković odmara na omiljenom mestu u više nego zanimljivom društvu



Novak Đoković odmara se nakon što je ispao na samom početku turnira u Indijan Velsu, ali čini se da nema razloga da pati zbog lošeg rezultata već se trudi da uživa u svakom slobodnom danu.

U petak je njegov bratanac Aleksandar proslavio prvi rođendan u toplijim krajevima, u dalekom Dubaiju, a izgleda da članovi porodice nisu prisustvovali proslavi.

Aaron Doster/Getty Images

 

Razlog tome ne znamo, ali znamo da je najbolji teniser svih vremena ovih dana u Srbiji, tačnije na njegovom omiljenom mestu.

Nole uživa u poslednjim zimskim danima skijajući na Kopaoniku, gde su i počeli njegovi prvi teniski koraci kada ga je trenirala Jelena Genčić.

Novak Đoković odmara u društvu ovih lepotica

Neosporno je da, gde god da se pojavi, privuče pažnju prisutnih, te su uvek redovi fanova koji žele da se slikaju sa našim proslavljenim sportistom.

Photo by Graham Denholm/Getty Images

 

Tako su društvenim mrežama prethodnih dana kružile fotografije "srećnika" koji su uspeli da ukradu Noleta makar na sekund zarad potreba jedne slike.

Pročitajte Ovaj čovek je neverovatan! Titula najboljeg ide Novaku Đokoviću, ali ne za sport

Među njima pojavila se i ona gde je Đoković nasmejan u društvu dve prelepe brinete koje su javnosti nepoznate. 

Teniser je bio obučen u skijaško odelo, a nosio je i zanimljive naočare nalik onima za vid. I dok se Novak Đoković odmara u društvu nepoznatih devojaka, mnogi se pitaju gde su Jelena i deca?

Ipak, sačekaćemo naredne dane da vidimo da li i oni uživaju u zimskim čarolijama na Kopaoniku ili je ovog puta Nole uzeo nekoliko dana samo za sebe.

Komentari. (0)

Loading