Novak Đoković

Novak van sebe od besa, neviđen skandal: Ovo se u mojoj karijeri nije dogodilo (video)

Autor:

24.11.2023 18:43

Foto: Nathan Stirk/Getty Images

Foto: Nathan Stirk/Getty Images

Novak Đoković na Dejvis kupu izložen doping-testu, teniser vidno besan



Srpski teniseri sinoć su pobedili reprezentaciju Britanije na Dejvis kupu, a odlučujuću pobedu doneo je Novak Đoković.

Ipak, da stvari budu teže po najboljeg tenisera na svetu, Novak Đoković na Dejvisu kupu izložen je doping- testu pre meča.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Kako je naš teniser istakao, ovo se prvi put dešava u njegovoj dve decenije dugoj karijeri, jer sam čin doping-testiranja pre samog meča umnogome može da poremeti tenisera. 

Iako je sve dobro prošlo, Novak je rešio da uloži žalbu na ovakav čin sudija i organizatora turnira jer smatra povredom ljudskosti i dostojanstva, ali i udarcem na njegovu karijeru.

Novak Đoković na Dejvisu kupu prvi put doživeo neprijatnost ovakvog tipa

- U mojoj karijeri dužoj od dvadeset godina nikada mi se nije desilo da doping-kontrola mene izabere i daju notifikaciju da sam izabran za doping.

 

 

- I naravno o tome su me obavestili odmah posle zagrevanja, ja imam svoju rutinu, ne treba mi ta distrakcija, ne treba mi da mi neko vadi krv i uzima urin.

Pročitajte Novak posle najvažnije pobede otrčao deci u zagrljaj, suze nije uspeo da sakrije (foto)

- Uvek sam podržavao to da se testiram, ja ili bilo ko, nije problem ni sto puta, ali nikada pred meč. Šta će to promeniti? Nadam se da će to uzeti u obzir, da će razmisliti i promeniti odluku koja uopšte nema smisla - rekao je Nole vidno uzrujan i besan.

Komentari. (0)

Loading