Novak Đoković

Novak posle najvažnije pobede otrčao deci u zagrljaj, suze nije uspeo da sakrije (foto)

Autor:

20.11.2023 09:19

Foto: Valerio Pennicino / Guliver Getty Images

Foto: Valerio Pennicino / Guliver Getty Images

Novak Đoković u Torinu osvojio završni turnir, pobedu odmah proslavio sa najmiliijimaNovak Đoković sinoć nešto posle 20 časova još jednom je ispisao tenisku istoriju. 

Sedmi put u karijeri najbolji teniser svih vremena osvojio je završni turnir u sezoni i tako i u toj kategoriji postao jedini koji je tako nešto uspeo.

Novak Đoković u Torinu nije krio sreću i zadovoljstvo zbog novog uspeha koji je odmah podelio sa najdražima.

Valerio Pennicino / Guliver Getty Images

 

Nole je sinoć pobedio Janika Sinera u dva seta rezultatom 6 : 3, 6 : 3, a publika kao i tokom čitavog turnira nije bila njemu naklonjena. Tim pre je ova pobeda slađa. 

 

Čim se meč završio, Đoković je čestitao protivniku na fer igri i otrčao u svoju ložu gde su ga čekali Stefan i Tara koji su pomno pratili tatu tokom završnog turnira.

Valerio Pennicino / Guliver Getty Images

 

Novak Đoković u Torinu bio je bez greške, a najveću podršku dobijao je od dece

Stariji sin već izvesno vreme prati tatine utakmice i uvek je najglasniji kada se navija, dok je mezimica Tara tek odnedavno počela da posećuje teniske turnire i uživa u Novakovim bravurama.

Novak Đoković je u Torinu uživao igrajući pred decom, a momenat posle sinoćnje pobede otopio je i najtvrđa srca. 

Pročitajte Neprikosnoveni kralj tenisa - Novak Đoković podigao 40. masters-trofej, čestitamo! (foto)

Naime, Novak im je pritrčao i zagrlio ih, a onda ih je nekoliko puta poljubio u obraz, da bi im posle toga poljubio ruke. Ovaj divan momenat i Novakovo druženje i ćaskanja sa mališanima u mnogima je probudilo lepe emocije. Govoreći o naslednicima, nije mogao da zadrži suze radosnice.

Valerio Pennicino / Guliver Getty Images

 

- Oni su tako dobri, poslednjih nekoliko dana gledali su tenis i oduševljen sam. Oduvek sam želeo da igram pred njima. Sada su došli u godine kada su svesni šta se dešava i tako sam zahvalan što sam otac dva divna anđela koji mi daju toliko ljubavi u životu, oni mi daju snagu - rekao je Đoković posle još jednog osvojenog trofeja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

Komentari. (0)

Loading