Mia Pajčin

Obećala mi je da će uvek biti tu: Sestra Ksenije Pajčin u javnosti, neverovatno je koliko liče (foto)

Autor:

15.03.2024 21:15

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Sestra Ksenije Pajčin konačno u javnosti, njene reči kidaju dušu



Pre četrnaest godina jedna od najlepših pevačica Ksenija Pajčin, tragično je nastradala kada ju je u njenom stanu na Voždovcu hicima iz pištolja usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio sebi. 

Sećanje na slavnu pevačicu čuva sestra Ksenije Pajčin sa kojom je bila veoma bliska.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tokom gostovanja u emisiji „Moj Blic dan” Mia Pajčin je otvorila dušu o odnosu sa sestrom, a njene reči će slomiti i najtvrđa srca. 

Pročitajte Danas bi ova lepotica napunila 44. godinu - Tragična sudbina Ksenije Pajčin

- Uvek mi je govorila da budem svoja, da ne dam na sebe, da znam ko sam i šta sam i da će sestra uvek da bude tu da me čuva. 

Mnogi nisu to znali, ali meni je posvetila pesmu „Xenia je tu” zato što je rekla da će uvek biti tu za mene. Ne znam sad koliko to može da se vidi, ali naziv te pesme je bila moja prva tetovaža. 

Mislim da je ona radila ono što je volela i ono što je ispunjava i da je bila srećna. Smatram da svako od nas treba da nađe svoju sreću i da do kraja života radi stvari koje ga čine da se oseća tako. 

Ona je sebe davala maksimalno, svi to znamo, celu je sebe davala - ispričala je sestra Ksenije Pajčin koja je izrasla u neverovatno lepu i pametnu ženu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

Komentari. (0)

Loading