Danas bi ova lepotica napunila 44. godinu: Tragična sudbina Ksenije Pajčin

Autor:

03.12.2021 14:00

Foto:

Foto:

Pevačica i plesačica Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu na današnji dan, 3. decembra 1977. godine



Živim danas kao da mi je poslednji dan - rekla mi je Ksenija Pajčin dok se šminkala u foto-studiju fotografa Marka Krunića u Brankovoj, pošto smo uradili intervju. I to nije bila fraza, Tada je imala 31. godinu i nije, poput mnogih njenih vršnjaka u to vreme, negovala iluziju kako je pred njom životni put posut laticama najfinijih ruža.

Gloria Arhiva

 

Iako je još od tinejdžerskih dana, posle ulaska u grupu “Duck” i, pre svega, posle hita “Dačo, volim te”, bila interesantna medijima, impulsivna, kakva je bila, vodila je beskompromisni način života, bez skrivanja i žmurki.

Kad je krajem 2008. otpočela romansu sa bezmalo deset godina mlađim crnogorskim manekenom Filipom Kapisodom, niko nije pretpostavio da je to bio trenutak kad je krenula prečicom u ambis.

Svet

 

Pošto su se upoznali na jednoj modnoj reviji na Cetinju, ostali su u kontaktu i ubrzo shvatili da ih vezuju jake magnetične sile. Pre tragedije, Ksenija je u javnosti govorila kako je njihova veza puna ljubavi i razumevanja, lišena svađa i trzavica.

- Da li smo u ovom trenutku u vezi ili ne, to je samo stvar koja se tiče Filipa i mene. U svakom slučaju, nikada se nismo posvađali, jer je to jednostavno nemoguće. Nas dvoje smo se brzo skapirali, pa smo svaku nesuglasicu razrešili. Poznato je da sam ja nekada hirovita, ali Filip je pun razumevanja i tako dobro me smiruje da ga prosto obožavam - rekla je Ksenija nekoliko meseci pre kobnog događaja.

Gloria Arhiva

 

Koliko je bilo razumevanja među ljubavnicima, videlo se 16. marta 2010. kad su pronađeni mrtvi u Ksenijinom stanu na Voždovcu. Pretpostavlja se da je Filip posle svađe prvo ubio Kseniju, a zatim izvršio samoubistvo.

Tako je u 33. godini okončan život temperamentne pevačice i plesačice.

 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading