Danijel Pavlović

Brat Marije Šerifović prvi put u javnosti posle medijske ilegale: Sada ću vam reći kakva je ona majka

Autor:

29.02.2024 21:15

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Marijin brat posle duže vremena u javnosti, evo u kakvim je odnosima sa pevačicom



Marija Šerifović dolazi iz muzičke porodice. Njena majka Verica Šerifović poznata je kao interpretatorka etno muzike, dok su baka i deka život posvetili starogradskoj pesmi.

Muzikom se, kao što znamo, bavi i Marijin brat po ocu Danijel Pavlović, koji je široj javnosti postao poznat kao učesnik „Operacije Trijumf”.

youtube printscreen / tv grand

 

Otkako se pojavio na sceni 2008. godine, mnoge interesuje u kakvim je odnosima sa polusestrom, a tokom gostovanja u emisiji „Moj blic dan” Danijel je otkrio detalje koje intrigiraju javnost. 

Pročitajte Ilustracije na zidovima, krevetac pastelnih boja i mnogo balona - Ovako je Marija Šerifović uredila sobu za sina (foto)

- Video sam Marijinu bebu. Marija je kao med i mleko. Mali je super, raste, lep je, ona ga ljulja, peva mu, spava tu pored nje, on je sada mezimče svih nas. Marija se odlično snašla, hladna voda.

Marijin brat bavi se autorskim radom, piše pesme, a trenutno radi na novom albumu pevačice Ane Nikolić.

- I kad sam počeo da pevam, ja sam u to ušao, jer sam želeo da se bavim autorskim radom. 

Pročitajte Svi se pitaju ko je otac deteta Marije Šerifović, evo odgovora

I ranije sam se bavio pisanjem i uporedo pevao, nikada nisam voleo da radim svirke, ne volim te gužve, kad mi neko dahće za vratom. Volim ja ljude, ali svako nešto traži, kaže, pustite me ljudi.

Trenutno radim na albumu Ane Nikolić koji će se zvati „Georgina”. Nikako to da završimo, ali imamo stvarno vrhunske pesme. Stvarno joj je album bomba - ispričao je Danijel.

Komentari. (0)

Loading