Ilda Šaulić

Ilda Šaulić nikad emotivnija: Tata, nažalost, to nije dočekao

Autor:

28.02.2024 13:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izjava Ilde Šaulić raznežila je mnoge



Koliko je Ilda Šaulić bila vezana za svog oca Šabana Šaulića dobro je poznato. Tuga za njim i posle pet godina ne prolazi, a poštovanje i ljubav prema ocu pevačica je iskazala kroz njegove pesme kojima je dala novo ruho.

Vlasnica jednog od najlepših vokala u našoj zemlji pred kamerama "Blic" televizije govorila je o kralju narodne muzike. Izjava Ilde Šaulić ganula je mnoge.

Miloš Nadaždin

 

- On je nekako prisutan u mom životu svakodnevno. Prvo, što se bavim istim poslom kojim se bavio on i nekako je neminovno da ti u toku dana čuješ njegovu pesmu na radiju ili na televiziji, ili da ga neko spomene.

Prosto je nekako uvek tu i onda ne mogu da kažem da mi blede sećanja. Nekako su živa i dalje.

Pročitajte U ličnoj karti joj ne piše Ilda - Šabanova naslednica dobila ime po ženi koju je najviše voleo

- Nas dvoje smo dosta nastupali zajedno, putovali, imali, eto, što kažem... Nažalost, nije dočekao neke momente u našem životu, eto kao što su kada se Luka oženio pa dobio devojčicu, pa se Mihajlo oženio, pa je i on dobio jednu divnu devojčicu.

Printscreen Blic Tv

 

Izjava Ilde Šaulić tera suze na oči

- Ja kažem to su stvari koje je negde propustio i mislim da nam tu nekako najviše fali kada se mi svi okupljamo i kada se nešto proslavlja, onda je taj neki osećaj praznine koji ništa ne može, naravno, da nadoknadi. Ali, sećanja su svakodnevna.

Pročitajte Toliko dugo je čekala ovaj dan, Ilda Šaulić u suzama - Sve je ovo preemotivno za mene

- Ali ima smeha i tih nekih situacija i što bi rekla moja mama, skoro sam nešto iskomentarisala. Kaže, ista si tvoj otac.

Tako da ga vrlo često spominjemo i u našoj kući i u okruženju. Kažem nemam specijalna sećanja zato što je nekako prisutan.

 

Komentari. (0)

Loading