Ilda Šaulić

Četiri godine je pokušavala: Ilda Šaulić nikad emotivnija, podelila prelepe vesti (foto)

Autor:

23.03.2023 12:30

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Ilda Šaulić podelila prelepe vesti



Ćerka Šabana Šaulića Ilda, od oca je nasledila ljubav prema muzici i talenat koji je trasirao njen put u karijeri kojom se danas ponosi.

Pevačica svaki put iznova sa velikim žarom staje pred svoju publiku, kao i publiku pokojnog oca, kralja narodne muzike, što će uskoro ponovo učini sa posebnim zadovoljstvom.

Pročitajte Najteži dan u njihovim životima - Ilda i Mihajlo rasplakali region (foto)

Zoran Kuzmanović Munja

 

Naime, Ilda je u tatinu čast okupila tim ljudi koji su prethodne četiri godine vredno radili kako bi Šabanove hitove predstavili u novom ruhu, čime se njegova naslednica pohvalila na svom Instagram nalogu.

Pročitajte Ona nije došla na pomen Šabanu Šauliću, četiri godine od pogibije kralja narodne muzike

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 


"Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo sto planiram.Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast.

Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla...

Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu", napisala je Ilda.

Pročitajte Izgleda savršeno - Da li verujete da Ildin muž ima ovoliko godina?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 


Ova vest obradovala je brojne poštovaoce lika i dela Šabana Šaulića koji sa nestrpljenjem iščekuju da čuju njegove pesme u novim aranžmanima, sagledanim iz novog, drugačijeg ugla, kako je Ilda sama navela.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading