Jelena Đoković

Plata joj je bila manja od minimalca, evo čime se Jelena bavila dok nije upoznala Novaka

Autor:

23.02.2024 11:57

Foto: Antonio Ahel / ATA Images

Foto: Antonio Ahel / ATA Images

Prvi posao Jelene Đoković niko ne sluti šta je bio



Jelena Đoković godinama podstiče mlade da grabe za svojim snovima i trude se da ostvare sve želje.

Iako je danas izuzetno uspešna poslovna žena, prvi posao Jelene Đoković ne možete ni naslutiti šta je bio.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Novakova supruga potiče iz skromne porodice, zbog čega je morala da radi kao mlada i da se bori kako bi postigla svoje ciljeve.

Jedna od njenih najbližih drugarica iz odeljenja je za medije ispričala sve o tome koliko se trudila da postigne svoje ciljeve, stekne visoko obrazovanje i koje poslove je radila, a prenosi ,,Svet".

Prvi posao Jelene Đoković nije ni nalik onome čime se danas bavi

- Jelena je uvek bila drugačija od svih nas, bila je ambiciozna devojčica. Imala je probleme da se uklopi u društvo zbog toga.

Ata Images/Marija Mladjen

 

Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu baš najbolje razumeli - počela je priču Jelenina prijateljica.

- Sada, kada gledam sa ove distance, dobro je što je bila vredna i uporna devojka. Trenirala je tenis čitavu osnovnu školu i otud datira njeno poznanstvo sa Novakom.

Pročitajte Neprepoznatljiva - Nećete verovati kako je Jelena Đoković izgledala kao devojčica (foto)

Sestra i ona želele su da odu u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvare bile su sportske stipendije pošto im roditelji nisu imali novca - istakla je.

- Sestra je prva otišla i to je za Jelenu bio veliki šok, jer je za nju izuzetno vezana - kazala je dama bliska Đokovićki i za sam kraj otkrila koji je bio prvi posao Jelene Đoković, kao i koliku je platu imala.

- Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara. Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je veoma vredna, pedantna, povučena.

Antoine Couvercelle/Panoramic/Bestimage/Profimedia

 

- Svi danas u toj kladionici pričaju lepo o njoj. Radila je nekoliko meseci i o tom iskustvu otvoreno govori, to ne krije. Kasnije je bila promoterka na raznim događajima.

Skromnost koja se danas nazire u Jeleninim postupcima očigledno datira još iz tog perioda. I ona i Novak potiču iz porodica sa skromnim primanjima i vrlo dobro znaju kako izgleda pomučiti se i stvoriti.

Komentari. (0)

Loading