Miroslav i Devin

Dan koji se dugo čekao: Mirjana Antonović saopštila odluku suda, Miroslav i Devin....

Autor:

22.02.2024 10:57

Foto: antonio anhel, milos tesic / ata images

Foto: antonio anhel, milos tesic / ata images

Objava Mirjane Antonović privukla pažnju javnosti, ovo su svi dugo čekali



Dugih 16 godina traje suđenje Miroslava Ilića i Mirjane Antonović, s kojom je pevač pre više od 30 godina bio u emotivnoj vezi.

Suđenje se vodi kako bi se dokazalo da je slavni pevač otac Mirjaninog sina Devina, koji godinama živi u Americi. Nova odluka suda je doneta, a objava Mirjane Antonović otkriva najnovije detalje. 

Ata Images

 

Devinova majka se, naime, oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Fejsbuk, a objava Mirjane Antonović privukla je nezapamćenu pažnju javnosti.

Pročitajte Dokaz ljubavi - Miroslav Ilić i Mirjana Antonović nasmejani i zagrljeni

- Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u našu korist. 

Miroslav je u medijima izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. 

Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika i mnogobrojnih drugih dokaza. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati!!! Miroslav je ponovo predao žalbu na Apelacioni sud.

Pročitajte Ni Gordana, ni Mirjana - Najbitnija žena u životu Miroslava Ilića je jedna Milica, pesmu o njoj nikada nije otpevao

Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije - napisala je ona. 

 

Komentari. (0)

Loading