Goca Tržan

Goca Tržan toga se seća kao da je juče bilo: Moj otac je Slovenac, uniformu nije hteo da...

Autor:

19.02.2024 16:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otac Goce Tržan bio je vojno lice...



Goca Tržan poznata je po britkom jeziku i vrlo otvoreno govori na sve teme, pa i one najintimnije. Prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“ kod Vesne Dedić pevačica je otkrila detalje iz života koje publika do sada nije znala o njoj.

Naime, otac Goce Tržan je Slovenac, a činjenica da je vojno lice za vreme rata u Jugoslaviji dosta je uticala na njihovu porodicu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Otac Goce Tržan veliki je patriota

Taj period života, Goci je, kao i većini ljudi na ovim prostorima, bio obojen sumornim bojama, a pevačica je otkrila koliko je činjenica da joj je otac vojno lice uticala na to.

- Promenio me je rat koji je počeo u Jugoslaviji, zato što je moj otac Slovenac. Rođen je u Sloveniji, bio je vojno lice.

To me je jako pogodilo i potreslo jer smo imali stresnih situacija, porodično, jer moj otac je ostao u vojsci, nije hteo da menja uniformu, nije hteo da...

Pročitajte Goca Tržan iskreno o razvodu - Nisam mogla da naslutim za koga sam se udala

- Njega je othranila i vaspitala Jugoslavija i on je to nekako video tako... Tada sam shvatila da smo moj drug Ermin Husović i ja različiti od ostalih, jer se ja prezivam Tržan.

Blic, Printscreen

 

- Nisam shvatala do tada da smo različiti po bilo čemu. To mi je bilo onako baš... To me je dosta potreslo...

Dosta sam teško podnela scene koje su nam plasirali svakodnevno na Dnevniku i gledala sam da ne gledam televiziju – zaključila je Tržan.

Komentari. (0)

Loading