Ceca Ražnatović

Ishrana Cece Ražnatović je besprekorna, ali ovom poroku ne može da odoli, iznenadićete se

Autor:

07.02.2024 13:31

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Porok Cece Ražnatović više nije tajnaAko savršena žena postoji, onda je Ceca Ražnatović najbliža tom idealu. Osim izuzetnih vokalnih sposobnosti, krase je damsko držanje i stil, a armija fanova pomno prati svaki njen korak. 

Budući da je uzor mlađim generacijama, pevačica izuzetno vodi računa o onome što govori u javnosti, ipak, tokom gostovanja u jednoj emisiji otkriven je porok Cece Ražnatović. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ne mogu da kažem da se ja ne negujem kao žena i da ne vodim računa kako izgledam. Tako nešto se i podrazumeva. Idem i na tretmane, vodim računa o svojoj kilaži.

Pročitajte Prekid prijateljstva sa Mirom Škorić mnoge je zanimao, Cecina rečenica odzvanja - Tako je trebalo da bude

Jedem samo onoliko koliko može na dlan da mi stane. Ponekad popijem neko pivce za živce, ali mene to ne goji - otkrila je pevačica u emisiji „Premijera vikend specijal”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako se porok Cece Ražnatović našao na meti komentara, pevačica ne mari za zlonamerne komentare, već uživa u svakom trenutku. 

Pročitajte Bolnu tajnu Ceca je dugo čuvala, otvorila dušu - Imala sam samo 22 godine

- Sada sam oguglala na sve. Ranije, dok sam bila mlađa, pogađalo me svašta. Preispitivala sam sebe tada. Sada me briga šta će ko da kaže - zaključila je.

Komentari. (0)

Loading