Ivana Majstorović Kesić

Uspešnija, ali ne voli medijsko eksponiranje, ovo je supruga Zorana Kesića

Autor:

07.02.2024 10:47

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Zorana Kesića sinoć se pojavila na crvenom tepihu i pokupila sve poglede prisutnih



Na premijeri filma „Živi i zdravi” koja je sinoć održana u „MTS dvorani” pojavile su se brojne javne ličnosti na crvenom tepihu.

Među njima bila je i lepa supruga Zorana Kesića, Ivana koja je ušetala ruku pod ruku sa mužem i pokupila poglede svih prisutnih zbog zanimljivog stajlinga.

Boško Karanović

 

Voditelj kultne emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem” već više od decenije uživa u harmoničnom braku sa plavokosom Ivanom koja mu je rodila dvojicu sinova, Andreja i Vanju.

Sinoćnjim modnim izborom supruga Zorana Kesića oduševila je sve modne znalce. Ona se odlučila za oversized imidž, pa je tako crni satenski sako savršeno uklopila uz „begi farmerke” širokog kroja.

Supruga Zorana Kesića blistala je u društvu muža

Iako su već više od deset godina u braku, njihova ljubavna priča traje duplo duže, još od studentskih dana. Venčali su se bez pompe, u krugu najbližih prijatelja i članova porodice kada je Ivana već bila u poodmakloj trudnoći.

Boško Karanović

 

Iako je posvećena majka dvojice dečaka, Ivana Majstorović Kesić iza sebe već sada ima veoma uspešnu karijeru. Naime, ona radi kao kostimograf poslednjih nekoliko godina na RTS-u.

Pročitajte Ovako nešto retko se viđa - Evo kako je izgledalo venčanje Zorana Kesića

Iako je nenametljive pojave, supruga Zorana Kesića je svojom prirodnom lepotom i te kako privukla veliku pažnju medija.

Komentari. (0)

Loading