Zoran Kesić

Supruga Zorana Kesića je prava lepotica, bavi se neobičnim zanimanjem

Autor:

23.04.2023 12:00

Foto:

Foto:

Supruga Zorana Kesića je prava lepotica



Zoran Kesić  voditelj gledane emisije "24 minuta" privatni život drži daleko od javnosti. Punih deset godina u skladnom je braku sa suprugom Ivanom, kostimografkinjom, sa kojom je dobio sinove Andreja i Vanju. Par se retko pojavljuje na prestoničkim događajima, a nedavno su prisustvovali premijeri filma "Munje: Opet!". 

Supruga Zorana Kesića zablistala je na crvenom tepihu i pažnju privukla elegantnim izdanjem i prirodnom lepotom. 

Pročitajte Srećne vesti- Popularni voditelj Zoran Kesić postao tata drugi put!

Ata Images

 

Bračni par Kesić bio je i modno usklađen, Ivana je bila u crnom od glave do pete, dok je Zoran klasičnu kombinaciju, belu majicu i farnerke dopunio crnim blejzerom. 

Njih dvoje su se dugo zabavljali, a ceremonija venčanja organizovana je u intimnom krugu porodice i prijatelja. Veselje je potrajalo do duboko u noć, daleko od očiju javnosti.

Mladenci su blistali, Ivana je bila u blagoslovenom stanju i odabrala je šik haljinu širokog kroja, dok je Zoran odabrao klasiku, crno odelo i belu košulju, sa efektnom kravatom. 

Privatna Arhiva

 

- S ponosom mogu da kažem da će mali Kesić stići u februaru. Mogu vam reći da odlično podnosimo trudnoću, što se po meni i vidi. Ivana se divno snalazi, drugo stanje je stvarno drugo stanje- izjavio je tada srećni mladoženja. 

Voditelj je te godine počeo da radi emisiju "24 minuta sa Zoranom Kesićem", koja je uspešna i dugovečna baš kao i njegov brak sa Ivanom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading