Kada ljubav izbledi, razvod je jedina opcija - poznati voditelj Trevor Mekdonald odlučio da stavi tačku na svoj dugogodišnji brak!

Autor: Vanja Vladičić

29.09.2020 11:42

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:guliver/getty, instagramNakon više od tri decenije braka, voditelj je navodno napustio zajednički dom.

Kada je ljubavi kraj, onda je kraj, bez obrzira na godine i 'staž' u vezi ili braku. Zna to dobro i britanski voditelj Sir Trevor Mekdonald, koji se od supruge Jo razvodi nakon čak 34 godine braka. Inače, popularnom voditelju je 81. godina, piše magazin Hello.

Ko je Filip Čukanović, mladi voditelj koji je ‘skinuo’ Jovanu i Srđana sa trona?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Polskey (@polskey) on Jan 17, 2020 at 1:22am PST

Tačan razlog raspada ovog braka još uvek nije poznat, iako postoje glasine da je do razvod adošlo zbog nevere ali i neslaganja oko novca. - Trevor je pokupio svoje stvari i odselio se iz porodične kuće u novu, koja se nalazi tek nekoliko kilometara dalje. - Otkrio je izvor blizak voditelju, koji se o ovim navodima još uvek nije javno oglasio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Debbie Higgins (@debbie_higgins_1982) on Feb 7, 2019 at 1:05am PST

Osim toga, izvor dodaje kako je uzrok kraja braka verovatno prevara, a čija - još uvek se ne zna. Par se navodno vrlo često svađao zbog finansija, a šta je presudilo ovom dugačkom braku tek će se saznati. Trevor i Jo imaju i sina, 31-godišnjeg Džeka. Voditelju je ovo drugi brak, a s prvom suprugom Beril ima dvoje dece - Džoan i Tima. Par se razveo 1985. godine, a samo godinu dana kasnije voditelj je oženio sada već bivšu suprugu.

Proslavljeni voditelj Lari King potvrdio je tragične vesti: Nijedan roditelj ne bi trebalo da sahrani svoje dete!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madeleine Black (@madblack65) on Sep 23, 2020 at 1:45am PDT