Princ Hari

Princ Hari stigao u Veliku Britaniju da bude uz oca, ekskluzivna fotografija

Autor:

06.02.2024 16:16

Foto: James Manning/Getty Images

Foto: James Manning/Getty Images

Princ Hari stigao u Veliku Britaniju čim je saznao za očevu dijagnozu



Juče je Bakingemska palata izdala saopštenje o stravičnoj dijagnozi kralja Čarlsa, a to je da prvi čovek britanske kraljevske porodice ima rak.

Čim je strašne vesti saznao, princ Hari stigao je u Veliku Britaniju prvim jutarnjim letom, prenose svetski mediji.

Chris Jackson / Guliver Getty Images

 

Čarls je telefonom obavestio članove porodice o svojoj bolesti, uključujući i sina koji je odlučio da živi daleko od porodičnog doma, tačnije u Sjedinjenim Američkim Državama.

Čim je saznao dijagnozu, vojvoda od Saseksa je odmah došao iz Los Anđelesa da vidi oca. Kako "The Sun" izveštava, princ je danas prepodne sleteo na Hitrou, a loše vreme u Kaliforniji je učinilo da njegov let kasni.

Princ Hari stigao u Veliku Britaniju, a gde su Megan i deca?

Još uvek nije poznato gde će Hari odsesti tokom svog boravka u rodnoj zemlji. Naime, njemu je potrebna prethodna dozvola Bakingemske palate da ostane na kraljevskom imanju.

Toby Melville/WPA Pool/ Getty Images

 

Britanski mediji podsećaju da je letos morao da vrati ključeve od vikendice Frogmor kada su Hari i njegova supruga Megan Markl napustili imanje.

Pročitajte Čini se da je stvarno kraj - Princ Hari uputio ocu teške reči, pomirenja nema

Iako je princ Hari stigao u Veliku Britaniju, ne zna se da li će ovog puta moći da boravi u porodičnom domu, s obzirom na to da je njegov zahtev da ostane u zamku Vindzor palata odbacila kada je poslednji put posetio domovinu.

Ovo će biti prvi put u više od 18 meseci da Čarls i Hari provedu neko značajno vreme zajedno. Kraljevski posmatrači se sada pitaju da li bi to moglo najaviti „otopljenje” u odnosima.

Trenutak kada je princ Hari stigao u Veliku Britaniju pogledajte OVDE.

Komentari. (0)

Loading