Tamara Grujić

Pretužno, Tamara Grujić priznaje: Živim sa tim problemom jako dugo

Autor:

06.02.2024 11:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Problem Tamare Grujić rastužio javnost, voditeljka otvorila dušu



Voditeljka i producentkinja emisije “S Tamarom u akciji” osvojila je srca publike i postala jedno od omiljenih televizijskih lica. Upravo zbog toga je problem Tamare Grujić mnoge rastužio. 

Miša Obradović

 

Naime, slavna voditeljka se godinama bori sa mesečarenjem o čemu je sada javno progovorila. 

- Mesečarenje je problem sa kojim se susrećem od dvanaeste godine. Niko ne zna kako je to krenulo. O tome nikada nisam razgovarala ni sa psihijatrima, ni sa prijateljima koji se time bave.

Pročitajte: Venčali su se na Gibraltaru - Ovo je misteriozni Vuk, muž Tamare Grujić (foto)

- Imam utisak da će moja ćerka krenuti mojim stopama jer je već kao mala počela sa tim da se ujutru podigne iz kreveta, gleda levo-desno, nekada nešto i kaže i vrati se u krevet.

Imala sam periode u životu kada sam mesečarila. Prvi put se desilo to sa 12 godina i trajalo je neko vreme. Uglavnom kažu da to izaziva stres i meni se to intenzivnije dešavalo kada sam bila pod većim stresom.

Dešavalo se da se dezorijentišem, što je vrlo smešno, uglavnom zabagujem. Tokom noći se meni ide u toalet, ali ako su vrata zatvorena, ja ostanem ispred.

Ako se neko od ukućana probudi, shvati da ja hoću da idem u toalet, otvori mi vrata. To su nekada bili moj otac i majka, a sada je suprug. Dešavalo mi se i da pronađem put do toaleta, ali se ne vratim iz njega.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Problem Tamare Grujić nije nimalo naivan, a voditeljka je dugo strahovala da u tom stanju ne povredi ćerku Lenku

- Uplašila sam se nekoliko puta da ću na neki način povrediti ćerku dok mesečarim. Može da mi se desi da je uzmem i odvedem negde i to me strašno plaši.

Pročitajte Tamara Grujić priprema novi projekat, uz decu je sve mnogo lepše

- Nikada se nisam lečila od toga, ali sam skoro čula da bi ljudi koji pate od mesečarenja trebalo da snime glavu jer to u nekom slučaju može biti stanje pred epilepsiju.

Ono što je stvarno najinteresantnije je da se ja ujutru stvarno ničega ne sećam - otkrila je Grujićeva za "TV Prva".

Komentari. (2)

Loading
Dragana N

07.02.2024 07:40

kada je moj sin imao 3 godine u fazi mesecarenja je izašao iz kamp prikolice i krenuo prema moru, u 3 ujutru. Sreća da sam se probudila i krenula da ga tražim. Uzas! Morala sam gidinama da zakljucavam stan, i vadim ključ iz brave. Hvala Bogu, prestao je da mesecari pocetkom puberteta.

ISTINA

08.02.2024 13:25

Duboko verujem da u današnje vreme taj problem može da se reši... Verujem i da bi se neko od specijalista posvetio rešavanju problemu, nažalost uzeo čitavo bogastvo! Tamara je VRH osoba, KRALJICA !