Tamara Grujić priprema nov projekat, a otkriva da je uz decu sve mnogo lepše

Autor:

28.01.2021 14:00

Foto:

Foto:Tamara Grujić je jedno je od najvoljenijih TV lica, a svojom neposrednošću i empatijom sa lakoćom osvaja srca gledalaca. Njena naslednica Lenka je u 2020. proslavila prvi rođendan, a ponosna mama tvrdi kako je upravo ćerka pomogla porodici da prevaziđe težak period i neizvesnost koju je prošle godine donela pandemija.

‒ Deca su ukras sveta, uz njih je sve, ali bukvalno sve mnogo lakše. Lenka nam je pomogla da sve ružno što smo doživeli, videli i čuli prošle godine lakše prebrodimo ‒ otkrila je ona u razgovoru za "Hello!". (Pročitaj: Danica i Filip Karađorđević – Stefan je centar njihovog sveta)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija)

Angažovanje oko mezimice i posvećenost treninzima učinili su da harizmatična voditeljka svoju liniju dotera do savršenstva.

‒ Od početka leta intenzivno treniram i korigovala sam ishranu. Ali, i Lenka raste, i potrebno mi je sve više snage i kondicije za nju na terenu. Poslednjih nedelja, od kada smo završili snimanje, pripremamo novu sezonu, ali i neke druge projekte. Radila sam mnogo više nego inače, pa je sigurno i ta jurnjava uticala na liniju. Osim toga, ne izlazim. Moje porodiljsko se neplanirano odužilo, a zbog ograničenog kretanja usled korone prešlo mi je u naviku da ležem rano i ustajem još ranije. Nov način života omogućio mi je da uspostavim zdrav ritam, koji uključuje svakodnevno vežbanje u jutarnjim satima. (Pročitaj: Nina Janković Dičić i Gordan Kičić – Naša priča o trudnoći, zabavi i prijateljstvu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepo iz Srbije (@lepo_iz_srbije)

Novi profesionalni izazovi

Kada je reč o profesionalnim izazovima, pored emisije "S Tamarom u akciji", u planu je i jedan novi projekat, koji je u vezi sa ekologijom i životnom sredinom:

‒  Nadam se da ćemo kolektivno shvatiti važnost borbe za čist vazduh i zaštitu prirodnih lepota naše zemlje, da ćemo više uživati u njima. Kao autor i producent želim da se bavim isključivo temama koje podižu društvenu odgovornost i pomažu edukaciju javnog mnjenja u oblasti zaštite životne sredine, a fokus će nam biti i na dečjem programu. Mladi žive virtuelne živote koji nemaju veze sa stvarnošću, sve je “upeglano” i površno, pa deca odrastaju lišena svake dublje emocije. Solidarnost, moto emisije “S Tamarom u akciji”, aktuelnija je nego ikad. Potrudimo se da pružimo jedni drugima što više, da ispunjavamo želje, da činimo dobro do besmisla, jer jedino će takav život u budućnosti ove planete imati smisao ‒  zaključuje Tamara Grujić. (Pročitaj: Slavni glumac je ostario, ali prepoznaćete ga po osmehu i očima)

 

Lana Dedić

Autor