Slavni glumac je ostario, ali prepoznaćete ga po osmehu i očima

Džejson Prisli, Gloria

Devedesetih je važio za jednog od najpoželjnijeg frajera i mamio je uzdahe tinejdžerki svugde gde se emitovala popularna serija Beverli Hils. Od tada su prošle decenije, ali Džejson Prisli, mnogima poznatiji kao Brendon Volš, još uvek je u odličnoj formi. Iako ima bore, u licu se nije mnogo promenio, a osmeh i oči su ono što je ipak najprepoznatljivije.

 


View this post on Instagram

 

A post shared by jason_priestley (@jason_priestley)

Ljubav prema glumi nije jedino što ispunjava Brendona. Čitavu deceniju bavio se trkama, a 2002. doživeo je tešku nezgodu (sudar) koju je jedva preživeo. Džejson Prisli se svojevremeno oprobao i u režiserskim vodama, a nakon toga nastavio je da glumi u serijama.

Simpatični glumac već 15 godina uživa u braku sa fitnes instruktorkom, sa kojom ima dvoje dece. (Pročitaj: Jelena bin Drai – Lepe vesti i ostvarenje dugogodišnje želje)

Sudeći po slikama koje objavljuje na društvenim mrežama, on je veoma privržen porodici i svaku priliku koristi da se zahvali na tome što su deo njegovog života. Džejson Prisli rado demonstrira svoje kulinarsko umeće, a po svoj prilici, dobro se snalazi u kuhinji.

Serija Beverli Hils je bila popularna i u Srbiji

Beverli Hils je, pored popularnosti, tada mladim glumcima doneo i iskrena prijateljstva, baš kao ono sa Lukom Perijem koji je preminuo pre dve godine. (Pročitaj: Sunovrat nekadašnje zvezde – Zarađivala je milione, a sad vadi đubre iz kontejnera)

A evo kako serija izgleda sada, tridesetak godina kasnije… (Pročitaj: Ćerka Hajdi Klum je prava lepotica, a sami procenite da li je nadmašila i majku)

Autor: Gloria.rs/LD
Foto: Traitov/iStock / Getty Images Plus via Getty
Podelite sa prijateljima:
Tagovi