Sloboda Mićalović

Načisto se slomila, Sloboda Mićalović u suzama: Tako je moralo da bude..

Autor:

18.01.2024 19:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suze Slobode Mićalović rasplakale naciju



Proslavljeni glumac Dragan Mićalović preminuo je 2017. godine. Njegov odlazak supruga Milica i ćerke - Sloboda, Dragana i Mirjana - veoma su teško podnele. 

Ata Images

 

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji omiljena glumica mlađe generacije prisetila se trenutka kad je izgubila oca koji joj je bio najveći oslonac i podrška, a suze Slobode Mićalović rasplakale su naciju. 

Pročitajte Emotivna poruka za muškarca koji je obeležio život Slobode Mićalović

- Meni je bilo jako teško da prihvatim te momente kada je moj otac umro. Tražila sam objašnjenje zašto, kako? Pa, tu je 101 pitanje... Moj otac, ipak, nije bio star, imao je 67. godina. Nisu to neke godine za umiranje.

Pa onda moj kum i kolega Nebojša Glogovac je preminuo. To su sve situacije gde mi od vas sveštenika, monaha, igumana molimo da nam se objasni zašto...

Meni je samo u jednom trenutku jedan monah rekao: „Ne tražite odgovore jer ih nećete dobiti”. To zvuči banalno, ali to jeste suština. Verujte da je to tako moralo da bude - iskrena je glumica. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by saqvrsenq💋 (@saqvrsenq)

 

Posle očeve smrti lepa glumica utehu je pronašla u skadnoj porodici, a suprug Vojin Ćetković, kao i bliznakinje Mila i Vera, zauvek će biti njena mirna luka i najveća podrška u životu. 

Komentari. (0)

Loading