Sloboda Mićalović

Putuj, anđele moj... Sloboda Mićalović neutešna zbog ogromnog gubitka

Autor:

06.06.2023 11:15

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Otac Slobode Mićalović preminuo je pre šest godina, ali njegov odlazak porodicu i dalje neizmerno boli



Na jučerašnji dan 2017. godine otac Slobode Mićalović je preminuo, a njegov odlazak porodicu i dalje neizmerno boli.

Dragan Mićalović iza sebe je ostavio suprugu i tri ćerke: Mirjanu, Slobodu i Draganu koje su veoma bile vezane za njega.

Instagram

 

Sloboda i Dragana Mićalović čuvaju uspomenu na pokojnog oca, a s vremena na vreme na društvenim mrežama podele njegovu fotografiju. 

Pročitajte Nepravda koja se desila njoj, živi kroz mene - Iza imena Slobode Mićalović krije se tragična priča

Kako je juče navršeno šest godina otkako je otac Slobode Mićalović preminuo, glumica je na Instagramu objavila njegovu sliku iz mladosti i kratko napisala: "6. Tata".

- Nije lako govoriti o tim stvarima. Držimo se, kao što verujem da se svaka druga porodica bori kada doživi takvu nesreću. Svako to podnosi na svoj način, ali je teško - rekla je Sloboda  jednom prilikom za magazin Story, dok je njena mlađa sestra Dragana dodala:

Pročitajte Može i ovako - Sloboda Mićalović pokazala kako provodi Uskrs, fotografija će vas oduševiti

- Obe smo morale da budemo jake, nekada svoju snagu ja pružam njoj, a nekada je ona uliva meni. Kako-kad, zavisi od trenutka.

Otac Slobode Mićalović sahranjen je na groblju Lešće, a tom prilikom njegov zet Vojin Ćetković  održao je emotivni govor.

- Osobina zbog koje sam mu se uvek divio je dostojanstvo. Teško je biti glumac u Srbiji, sačuvati svoje dostojanstvo, obraz, dostojanstvo svoje porodice. 

ATA Images

 

Bio je najvoljeniji otac kojeg sam poznavao. Njegove ćerke uvek su bile uz njega, kao obezbeđenje nekog cara. Ljubav je delio kao besplatne ulaznice svog pozorišta. Voleo ga je svako ko ga je poznavao bar i minut. 

Gledao sam dok ga je Boba držala za ruku i rekla mu je ljubeći ga u čelo: 'Putuj anđele moj i ne brini, biće sve u redu.' Ugasi se svetlo, spusti se zavesa, nastade muk - rekao je tada suprug Slobode Mićalović.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lili

06.06.2023 17:59

Epa dosta vise o njima, koga to zanima a u Srbiji je mnogo porodica ostale bez svojih voljenih.