Vojin Ćetković

Njegova smrt ga je dotukla, Vojin Ćetković ne može da zaustavi suze (video)

Autor:

16.12.2023 16:16

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prijateljstvo Vojina Ćetkovića i Nebojše Glogovca krunisano je kumstvom



U februaru će se navršiti šest godina otkako nas je zauvek napustio Nebojša Glogovac. Bolest je nadjačala legendarnog glumca, a iza sebe je osim supruge Milice i troje dece ostavio neutešne prijatelje i kolege.

Prijateljstvo Vojina Ćetkovića i Nebojše Glogovca jedno je od najčvršćih i najsnažnijih na našoj javnoj sceni, a oni su ga davnih dana krunisali kumstvom.

Ata Images

 

Ćetković je nedavno gostovao u jednoj televizijskoj emisiji gde se prisetio prerano preminulog kuma i kolege sa suzama u očima. 

- Mi smo porodica, meni Glogovac nije bio samo partner, kolega, ne kum, prosto mislim da ne postoji segment mog života, a da on nije imao neke veze s tim.

Prijateljstvo Vojina Ćetkovića i Nebojše Glogovca - uvek su bili tu jedan za drugog

To je jedan veliki gubitak i morao sam da stanem kada se razboleo i stao sam, dve godine nisam radio ništa novo. Nisam imao više referencu za svoj rad, morao sam da sagledam tu neku novu realnost sa njegovim odlaskom.

ATA Images

 

Mi smo puno pričali, bili smo surovi jedan prema drugom, to je jedan od retkih ljudi pred kojim nisam imao nijednu tajnu. Mislim da nisam, da - rekao je Vojin za TV "Una".

Pročitajte Kad se prvi put ženio, Sloboda i Vojin zajedno su proslavili njegovo momačko veče, a onda...

- Još uvek mi je tu negde blizu, ne mogu da se naviknem... Još uvek mi jako nedostaje. Prošlo je puno godina od njegovog odlaska, ali to je neuništiva energija - rekao je glumac.

Prijateljstvo Vojina Ćetkovića i Nebojše Glogovca treba da bude sinonim za pravo druženje, bili su uvek tu jedan za drugog i kada se slavilo i kada se tugovalo.

 

 

Sada je ostala samo uspomena na sve zajedničke trenutke koje su prošli zajedno koje nikad neće izbledeti.

Komentari. (1)

Loading
Сеновић

16.12.2023 19:35

Ајде?