Svetozar Cvetković

Dve godine od velike tragedije, Svetozar Cvetković otvorio dušu: Ležao sam bespomoćno (video)

Autor:

16.01.2024 15:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Otac Svetozara Cvetkovića preminuo je pre dve godine, glumac tek sada progovorio o tragediji



Svetozar Cvetković se trudi da privatni život sakrije od medija i javnosti, te je tako mnoge šokirala vest da se posle više od decenije razveo od supruge Jelene Đokić.

Bračni par stavio je tačku na ljubav pre dve godine, a baš tih dana preminuo je i otac Svetozara Cvetkovića, što glumac i dan-danas ne može da preboli.

Luka Šarac

 

Nedavno smo imali prilike da vidimo kako izgleda glumčeva majka Milunka, koja je proslavila 89. rođendan u najlepšem društvu dvojice sinova.

Svetozar je tada napravio presedan i pokazao članove porodice dok su proslavljali veliki dan u jednom beogradskom restoranu.

Otac Svetozara Cvetkovića bio je njegova najveća podrška

Proslavljeni glumac rođen je u Beogradu, gde su se njegovi roditelji, koji su, inače, rodom iz Leskovca, preselili pre nego što su on i brat ugledali svet.

Instagram

 

Otac Svetozara Cvetkovića Stefan bio je univerzitetski profesor, preminuo je pre nešto više od dve godine, a glumac još ne može da se navikne da ga nema.

Pročitajte Ovaj datum na ploči isti je kao kad sam ja ubio dva čoveka... Svetozar Cvetković rasplakao govorom na Žarkovoj komemoraciji

 Nedavno je o tome govorio u jednom podkastu, pa su njegove reči pogodile mnoge koji su nedavno ostali bez roditelja.

- Moj otac je otišao iz života pre dve godine. U te dve godine, sasvim sigurno, kad bih se razboleo od bilo čega, dobio temperaturu i ležao bespomoćno u krevetu, mislio sam da moram da nazovem oca da ga pitam šta da radim.

@balkanrulespodcast

Cijela epizoda➡ https://t.ly/pKlZY . . #balkanrulespodcast #fypシ゚ #svetozarcvetkovic #atelje212 #srbija #beograd #glumac

♬ original sound - Balkan Rules Podcast

- I onda bih pomislio "kako da ga nazoveš", ali vi u mislima pozovete te ljude, i pozovete svoje jako sećanje na njih, i jaku emociju koju osećate prema njima, i na taj način ih učinite prisutnima a da to nije to da se samo tešite.

Već pomislite u tom trenutku šta bi oni u datoj situaciji uradili i rekli jer je njihova vrednost u vašem životu nemerljiva.

Komentari. (0)

Loading