Metju Makonahi prisetio se svog detinjstva: Bio sam uveren da ću ići u pakao zbog toga!

Autor:

23.10.2020 11:46

Foto:

Foto:



U svojim memoarima Greenlight glumac Metju Makonahi ispričao je šokantne detalje o svom privatnom životu, te otkrio neke dugo čuvane tajne!

Memoari, koji su objavljeni u utorak, opisuju život 50-godišnjeg glumca te događaje koji su ga pratili kroz isti. Metju je naveo da događaje deli na tri grupe, crvene koji su ga zaustavljali, žute koji su ga sputavali te zelene koji su ga podsticali da se pokrene. Među mnogim interesantnim životnim avanturama, nalaze se i neke dugo čuvane mračne tajne. Jedna od takvih sigurno je i slučaj seksualnog zlostavljanja koje je glumac doživeo. Takođe je otkrio da je njegovo prvo intimni iskustvo bilo proizvod ucene.

- Ucenjen sam i morao sam da vodim ljubav prvi put sa 15 godina. Bio sam uveren da ću ići u pakao zbog predbračnog seksa. - Napisao je glumac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on Oct 20, 2020 at 5:01am PDT

Njegova ni malo prijatna iskustva nisu se tu zaustavila, glumac je dalje otkrio da ga je sa 18 godina neimenovani muškarac takođe zlostavljao. On ga je naime nokautirao u kombiju, a nakon toga možete da predpostavite šta se desilo. Ipak glumac nije želeo da zalazi u detalje očigledno bolne uspomene, ali tvrdi da se ne oseća kao žrtva u pomenutim situacijama.

- Nikada se nisam osećao kao žrtva. Ima dovoljno dokaza da se svet urotio da budem srećan. - Napisao je on.

Tokom intervjuu za People, Metju je otkrio i na koji način je njegov otac preminuo, te istakao da je to bila savršena smrt za njega - sa suprugom Kej u krevetu.

- Mama me je pozvala te mi je rekla: 'Tata ti je preminuo'. Kolena su mi klecala, nisam mogao da verujem, tata mi je umro. Niko i ništa nije moglo da ga ubije, osim mame. Uvek je govorio meni i mojoj braći: 'Dečaci, kad budem odlazio, biće to tokom vođenja ljubavi s vašom majkom.' Tako i bi. Doživeo je srčani udar tokom intimnog odnosa. - Rekao je Metju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on Oct 18, 2020 at 12:27pm PDT

njegov otac Džejms umro je 1992. godine, a on i majka popularnog glumca Kej imali su zaista turbulentan odnos. Dva puta su se razvodili ali bi njihova ljubav svaki put prevagnula, te su se čak tri puta venčavali. Nakon trećeg venčanja na svet je došao i Metju.

- Bili su u nekim trenucima nasilni. Kao što sam rekao u knjizi, na taj način su komunicirali. Dva puta su se razvodili, a venčavali se triput. To je zaista bio tihi okean usred oluje. - Zaključio je oskarovac.

Američki glumac Metju Makonahi i dalje mami uzdahe 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) on May 25, 2020 at 7:30am PDT