Nekad i sad

Njegova porodica je promenila prezime, stekao je ogromnu popularnost, oženio se i dobio sina

Autor:

12.01.2024 19:15

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Nekad i sad rubrika privukla je nezapamćenu pažnju javnosti...



Nekad i sad rubrika podseća na neka davna vremena, a istovremeno pokazuje kako su poznate ličnosti izgledale u detinjstvu.

Šetajući kroz uspomene dečaka koji danas važi za jednog od najboljih glumaca saznali smo detalje njegovog odrastanja, kako je podneo razvod roditelja, ali i priču o putu ka uspehu.

youtube printscreen

 

Rođen je 13. januara 1988. godine u Beogradu. Njegova porodica porodica poreklom je iz Severne Makedonije, a jednom prilikom otkrio je da je njegov deda promenio prezime

Pročitajte Pravo iz školske klupe ušla je u studio, muž joj je prepisao milione, a zaprosio ju je na semaforu

- Moj deda se rodio kao Bikovski i oni su poreklom iz Berova - otkrio je glumac u emisiji ”1 na 1”.

Otac Milan i majka Marija razveli su kada je bio beba, a brat Mihajlo, za kojeg je jako vezan, odlučio je da se zamonaši i danas je iguman Manastira Jovanja. 

- Imao sam šest meseci kada su se razveli. Prvi put sam video roditelje da doručkuju zajedno kada sam napunio 18 godina - rekao je sa setom u glasu Vesni Dedić, voditeljki emisije „Balkanskom ulicom”. 

youtube printscreen

 

Rano je spoznao da želi da se bavi glumom, ali teško da je mogao i da nasluti do kojih visina će stići. Obrazovanje je započeo u Vršcu da bi se potom vratio u Beograd gde je nastavio školovanje. 

Pročitajte Od stomaka nije mogao da veže pertle, harmonika mu je verni prijatelj, a njegovu muziku obožavaju i najveće zvezde

Njegova ljubav prema glumi cvetala je pod mentorstvom Snežane i Nenada Nenadovića, kao i u školi glume i govora DADOV.

Vrhunac njegovog obrazovanja bio je diplomski studij na prestižnom Fakultetu dramskih umetnosti, gde je stekao zvanje u klasi profesora Dragana Petrovića.

Dečak sa fotografije danas je vodeći glumac svoje generacije, a njegova slava i popularnost odavno su prešle granice Srbije. Osim poslovnih uspeha, ruže mu cvetaju i na emotivnom planu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Naime, lepa pravnica Ivana Malić mu je pre nekoliko dana podarila sina Vasilija, a sada već sigurno znate da je dečak čije su se fotografije iz detinjstva našle u našoj rubrici „Nekad i sad” glumac Miloš Biković

Komentari. (0)

Loading