Zorica Brunclik

Za dlaku izbegli fatalan ishod: Zorica Brunclik umalo zapalila kuću, sve se odigralo uoči Božića

Autor:

08.01.2024 15:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Detinjstvo Zorice Brunclik nije bilo lako, pevačica otkrila detalje



Zorica Brunclik važi za veoma uspešnu, porodičnu ženu koja ima sve što poželi. Ipak, malo ko zna da je pevačica prošla trnovit put ne bi li došla na mesto na kome je sada.

Naime, detinjstvo Zorice Brunclik bilo je veoma teško, odrasla je u siromaštvu, a njena majka se mučila da othrani porodicu. Sve te slike su u ostale duboko urezane u njenom sećanju.

Ata Images

 

Ipak, detinjstvo Zorice Brunclik je najviše obeležila nimalo prijatna situacija kada su ona i njen brat nehotice mogli da zapale porodičnu kuću. 

Pročitajte Zorica Brunclik je svoju dugu, bujnu kosu tada odsekla zbog njega, gorko se pokajala

- Potičem iz siromašne porodice, ali sam pamtila Božić i Vaskrs zato što se tada naša trpeza drastično razlikovala od ostalih dana.

Moja mama je imala tri brata koji su imali svinje, pa smo dobijali plećku od praseta, koju je na Božić pekla. To je bio doživljaj.

Jedne godine nam je ujka dao pile, koje je trebalo da nam bude za Božić, ja sam tada imala pet i po, a brat četiri i po godine...

Nas dvoje smo imali jednu slikovnicu, a u njoj je bila fotografija pečenog pileta koje se pušilo. Danima smo to gledali i gledali smo pile koje je tu šetalo, a koje je mama trebalo da pripremi za Božić.

Imali smo šporet i meni nikad ranije nije išlo od ruke da upalim vatru i da se ona razgori, a bratu je to išlo odlično. I gledamo mi pile živo i ono u slikovnici i brat kaže: "Ko da čeka Božić, ko zna kad je Božić?"

Pročitajte Veliko dvorište, bazen, a tek da vidite spavaću sobu - Ovde žive Zorica i Kemiš, slobodno zavirite (foto)

Ja kažem:"Pa šta da mu radimo?" Kaže moj brat: "Znam ja da ga pripremim". Onda je on otvorio rernu i celo ga strpao unutra. Onda ide deo koji nije smešan.

Pile je počelo da se puši, a mi da se gušimo. Došla je policija, vastrogasna kola... Mi smo bili zaključani u tom odeljenju, a imali smo rešetke na prozoru.

Videla je gazdarica jer je mama bila na poslu. I to se završilo - prisetila se pevačica, a prenosi magazin Novosti. 

Detinjstvo Zorice Brunclik navelo je neverovatno talentovanu devojčicu da svoj dar podeli sa svetom. 

Tokom pet decenija karijere ona je uspela da obori sve rekorde, između ostalog postala je najtiražnija pevačica u istoriji domaće diskografije.

Komentari. (0)

Loading