Zorica i Kemiš

Veliko dvorište, bazen, a tek da vidite spavaću sobu: Ovde žive Zorica i Kemiš, slobodno zavirite (foto)

Autor:

03.11.2023 13:47

Foto:

Foto:

Porodični dom Zorice Brunclik pun je topline i ljubavi



Otkada su se 1985. godine jedno drugom zarekli na večnu ljubav Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. 

Porodično gnezdo svili su u srcu Beograda, a luksuzni dom Zorice Brunclik skockan je do poslednjeg detalja. 

Instagram

Luksuzni dom Zorice Brunclik i Kemiša okružen je zelenilom i visokim drvećem čije krošnje zaklanjaju pogled i čuvaju privatnost porodice.

Dom Zorice Brunclik kao iz bajke

U prostranom dvorištu nalazi se veliki bazen oko kojeg su postavljene ležaljke na kojima se porodica opušta tokom lepih i sunčanih dana. 

Centralno mesto u dnevnoj sobi zauzima crni sto za ručavanje i braon stolice, što pravi savršen kontrast sa sneg belim zidovima. 

Instagram

 

Spavaća soba Zorice i Kemiša izgleda bajkovito. Beli krevet, roze zavese i skupocena komoda mlečne boje savršeno su se uklopile, a mnogima je za oko zapao i ram u kojem se nalazi porodična fotografija.

Pročitajte Zorica Brunclik je svoju dugu, bujnu kosu tada odsekla zbog njega, gorko se pokajala

Dom Zorice Brunclik ima i nekoliko kupatila kojima dominiraju bela i oker boja. Velika kada idealna je za opuštanje nakon napornog dana, a tu su i dva stuba koja daju elegantnu notu ovoj prostoriji. 

youtube printscreen

 

youtube printscreen

 

Prelepi dom Zorice Brunclik pun je ljubavi i topline, a pevačica ne krije da joj je skladna porodica najveći uspeh i sreća u životu. 

Komentari. (2)

Loading
Сеновић

04.11.2023 16:49

Потомци; Србијанци.

Sandra

05.11.2023 18:14

Džabe novci, kad ukusa nema. Malo je reći - užasno!