Zorica Brunclik

Posle toliko godina Zorica Brunclik priznala, suze same naviru: Mrzela sam je! Tek kasnije sam shvatila...

Autor:

20.07.2023 10:10

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Pevačica Zorica Brunclik otkrila je detalje koje javnost do sada nije znalaZorica Brunclik danas je jedna od najuspešnijih pevačica na javnoj sceni, a njen put do zvezda nije bio nimalo lak.

U više navrata je pričala da je odrastala u bedi i siromaštvu, te da je njena samohrana majka sa jednom platom hranila celu porodicu.

Ata Images

 

Zbog situacija iz detinjstva dan-danas može da zaplače, a iako ne želi da se seća tih trenutaka, Zorica ističe da ih se ne stidi.

- Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici.

Pročitajte Zbog ovoga je kosa Zorice Brunclik postala pink, nikad se više nije vratila u tamnobraon

Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom, ali i bogatstvom.

Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio.

Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me je vraćala u siromaštvo - rekla je Zorica jednom prilikom za medije.

Instagram

 

Kako je isticala, tada je želela da je mama ostavi kod tate da uživa u izobilju. 

Sa suzama u očima prisetila se kada je majka došla po nju sa najjeftinijim grožđem, a Zorica, koja je kod oca jela krupne grozdove, bacila je ponuđeno voće.

Pročitajte Baka sedmi put - Zorica Brunclik van sebe od sreće, evo kako je otkrila prelepe vesti (video)

- Nije mi bilo jasno zašto sam joj baš ja bila potrebna, kada je imala još dece. Tek kasnije sam shvatila da je moj otac, tako što me je dovodio kod sebe, želeo samo mami da napakosti.

Svojim očima sam mogla da se uverim koliko je težak posao radila u ciglani, jer sam joj nosila doručak koji se sastojao samo od hleba i flaše vode – seća se pevačica, piše Grand.

Youtube printscreen

 

- Pošto u očevoj familiji dugo nije bilo dece, njegovi roditelji, koji su bili veoma mladi i insistirali na tome da ih ne zovem baba i deda. Želeli su da me usvoje, ali me mama nije dala.

Kasnije se majka udala po drugi put, kako mi se čini, samo da bi mom ocu stavila do znanja da ne može da dolazi kad god poželi - pričala je Zorica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading