Duško Tošić

Duško Tošić praznike provodi u porodičnom domu u društvu prelepe brinete (foto)

Autor:

06.01.2024 11:57

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Atina Tošić ofarbala kosu, evo kako sada izgledaDuško Tošić odavno se ne oglašava za medije povodom brojnih spekulacija koje se tiču njegovog braka i porodičnog života.

Retki su trenuci kada proslavljeni fudbaler podeli fotografiju na društvenim mrežama, a juče je imao dobar povod za to, pa smo mogli da vidimo kako se njegova starija ćerka, Atina Tošić ofarbala.

Ata Images

 

Prvi dani januara uvek su posebno radosni u porodici Tošić jer su tada svi na okupu, a povod su kako praznici tako i rođendan njegove sestričine Anje.

Juče su se Atina, Nika i Duško uputili u njegov rodni Orlovat kako bi proslavili 12. divan dan fudbalerove sestričine.

Atina Tošić ofarbala kosu u tamnije, prelepa je

Fotografija koja je osvanula na "Instagramu" mnoge je iznenadila i u prvi mah zbunila jer su se zapitali ko je prelepa brineta sa desne strane koja je skoro pa sakrila lice.

Instagram

 

Kada se malo bolje pogleda, može se videti da je u pitanju Jelenina i Duškova starija naslednica koja ne voli medijsko eksponiranje.

Ono što je primetno jeste da se Atina Tošić ofarbala u tamno smeđe dok je njena mlađa sestra Nika ostala verna plavim pramenovima.

Pročitajte Šmeker - JK konačno priznala ko je najbolji muškarac kod nas, svi ga dobro znate

Komplimenti na račun Atininog novog izgleda ne prestaju da se nižu, jer joj tamniji tonovi savršeno pristaju. 

Podsetimo, starija ćerka Karleuše i Tošića iako veoma mlada, oprobala se u manekenskim vodama te joj svi predviđaju blistavu karijeru u svetu modelinga.

Komentari. (1)

Loading
Dane

06.01.2024 17:26

Bravo Duško, preelpe su ti ćerke a i sestrčina. Ima li vće sreće!