Jelena Karleuša

Šmeker: JK konačno priznala ko je najbolji muškarac kod nas, svi ga dobro znate

Autor:

04.01.2024 12:31

Foto: Miloš Miletić

Foto: Miloš Miletić

Jelena Karleuša oduševljena je ovim muškarcem



Jelena Karleuša važi za jednu od onih sa javne scene koja uvek iznese svoje mišljenje, bilo ono pozitivno ili negativno. 

Britkog jezika mnoge ostavi bez komentara, ali ovog puta Jelena Karleuša oduševljena je jednim poznatim muškarcem kojeg je javno nahvalila.

Boško Karanović

 

Praznične dane na malim ekranima ulepšao je sinoć koncert Jeleninog kolege i prijatelja Željka Joksimovića na Drugom kanalu Radio-televizije Srbije.

S obzirom da se odmara od radnog dočeka i reprize, i pop diva je uživala u Joksimovićevoj muzici cele večeri, a najlepše kadrove je snimila i podelila na društvenim mrežama.

Jelena Karleuša oduševljena je Željkovim talentom

- Kada bi me pitali da izaberem jednog, po mom mišljenju. najvećeg, najtalentovanijeg, najkompletnijeg, ja bih izabrala nestvarnog Željka Joksimovića - napisala je pevačica objavivši nekoliko snimaka koncerta.

Miloš Miletić

 

Na ove komplimente zahvalio joj je i kolega koji nije krio sreću što mu je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice uputila ovako divne reči.

Pročitajte Nova godina, nova Jelena Karleuša, zakopčana do grla održala modnu lekciju (foto)

Nije tajna da su Karleuša i Joksimović bliske kolege i prijatelji koji se međusobno veoma cene. 

Ko zna, možda upravo on bude jedan od specijalnih gostiju na velikom beogradskom koncertu koji pop diva vredno priprema za ovu godinu.

Komentari. (0)

Loading