Predrag Šutanovac

Unuk Miroslava Ilića ukrao poglede svih prisutnih sinoć, koliko je samo porastao (foto)

Autor:

16.12.2023 09:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Unuk Miroslava Ilića pojavio se na dedinom koncertu, Predrag je ozbiljan dasa



Sinoć je u beogradskoji Štark areni održan tradicionalni, rođendanski koncert Miroslava Ilića

Legenda narodne muzike okupio je brojne prijatelje i kolege, a među gostima našao se i unuk Miroslava Ilića, Predrag Šutanovac.

Ata Images

 

Miroslavljeva mezimica već više od dve decenije je u srećnom braku sa političarom Draganom Šutanovcem sa kojim ima dvojicu sinova, Strahinju i Predraga. 

Ne krije pevač da su mu unuci najveća sreća i podrška u životu, te da sve što radi upravo radi zbog njih dvojice jer su ga oni podmladili.

Unuk Miroslava Ilića isti je tata

Svako ko ih je sinoć video prokomentarisao je isto, unuk Miroslava Ilića umnogome podseća na oca, kako fizički tako i karakterno.

Ata Images

 

Dragan Šutanovac je u više navrata govorio o odnosu sa poznatim tastom, kao i o braku sa suprugom Marijom, koja ga je osvojila odmah po upoznavanju.

Pročitajte Ni Gordana, ni Mirjana - Najbitnija žena u životu Miroslava Ilića je jedna Milica, pesmu o njoj nikada nije otpevao

Čuveni pevač uvek o porodici priča na poseban način. Ne krije da je veoma vezan za naslednicu, kao i dvojicu unuka koji su mu ulepšali život

A na sinoćnjem koncertu bio je posebno srećan i ponosan što mu je unuk u prvom redu, te je stalno pogled svraćao na Predraga.

Komentari. (1)

Loading
Abvgd

16.12.2023 10:19

Kakve je naravi momak, smije li se na mamu!