Bojan Perić

Nekad najpoželjniji neženja, a danas... Bojan Perić neprepoznatljiv (foto)

Autor:

04.01.2024 16:36

Foto: Dragan Mujan

Foto: Dragan Mujan

Izgled Bojana Perića doživeo je drastičnu transformaciju, glumac potpuno neprepoznatljivKada se Bojan Perić pojavio u seriji "Vojna akademija", devojčice su načisto poludele za njim. 

Izgled Bojana Perića, pored njegovog šarma i osmeha, bio je njegov glavni adut, ipak najnovija glumčeva fotografija mnoge obožavateljke je šokirala.

Instagram

 

Zbog novog Perićevog imidža mnogi ga u prvi mah nisu prepoznali. 

Naime, on je pustio kosu i bradu, a dok su neki pohvalili njegov izgled, bilo je i onih koji smatraju da se "zapustio".

Ipak, prepoznatljive tamne krupne oči odale su da je to upravo on.

I dok jedan deo njegovih fanova tvrdi da mu ovo savršeno pristaje, veći je broj onih koji su mu poželeli da se vrati starom imidžu.

Izgled Bojana Perića sada je ovakav

Ne zna se da li je izgled Bojana Perića transformisan zbog neke nove uloge na kojoj radi ili je to samo njegova želja za promenom.

Instagram

 

Ne treba zanemariti ni činjenicu da on već nekoliko sezona vodi rijaliti šou-program "Survivor", pa su se na društvenim mrežama mogli naći komentari poput onih kao da je sada i on jedan od učesnika.

Pročitajte Daleko od žene koju voli - Boki Perić iz Survivora poslao dirljivu poruku

Sporna fotografija koju je glumac podelio na Instagramu pokazala je i to da je on najluđu noć proveo u porodičnom domu u opuštenoj atmosferi.

Postavlja se samo pitanje sa kim. Da li je neka dama uspela da osvoji njegovo srce? Ostaje nam da vidimo u godini pred nama.

Komentari. (0)

Loading