Porodica Rokvić

Ogromna radost u porodici Rokvić, Marinko bi danas bio najsrećniji čovek (foto)

Autor:

03.01.2024 16:12

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Ćerka Marka Rokvića proslavlja prvi rođendan, deda Marinko bi bio veoma ponosan



Kao u svakom porodičnom dom,u tako i kod Rokvića period novogodišnjih i božićnih praznika je omiljen. 

Ipak, od prošle godine je dodatno poseban jer se trećeg dana nove godine rodila Draga, ćerka Marka Rokvića i Sare Oster.

 

 

Plavokosa i plavooka devojčica danas proslavlja prvi rođendan, a prve čestitke stigle su od starijeg brata Despota i ponosnih roditelja.

Dragi savršeno pristaje ime koje su Sara i Marko odabrali za nju jer je uvek nasmejana i vesela beba koja čitavoj familiji ulepšava svaki novi dan.

Ćerka Marka Rokvića i Sare Oster je kao med 

Emotivnu čestitku slavljenici uputila je strina Bojana Barović, napisavši "Srećan prvi rođendan mojim najepšim plavim okicama". 

Mirko Tabašević

 

Porodica Rokvić primer je kako svi mogu da budu složni i da žive u harmoničnom odnosu, na šta bi najviše bio ponosan Marinko. Uživao bi gledajući naslednike i unučiće kako se vole i poštuju, no, sudbina je htela drugačije.

Pročitajte Na okupu - Marko Rokvić izveo suprugu iz porodilišta, prva fotografija bebe, tu je i sin Despot (foto)

Ćerka Marka Rokvića i Sare Oster danas će "oduvati" prvu svećicu na rođendanskoj torti, a za pripremu slavlja bila je zadužena mama koja se maksimalno potrudila da slavljenica uživa u svom danu.

Uskoro ih očekuje još jedan prvi rođendan, jer krajem meseca Nikolina i Bojanina najmlađa devojčica Angelina biće u ulozi koju Draga ima danas.

 

Komentari. (0)

Loading