Marko i Sara

Na okupu: Marko Rokvić izveo suprugu iz porodilišta, prva fotografija bebe, tu je i sin Despot (foto)

Autor:

09.01.2023 10:00

Foto:

Foto:

Supruga Marka Rokvića izašla iz porodilišta



Pre nekoliko dana porodica Marka Rokvića je postala bogatija za još jednog člana. Njegova supruga Sara na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Draga, a juče su mama i beba napustile porodilište. 

Pročitajte Uobičajno popodne porodice Rokvić - Marko postupkom oduševio sve prisutne! (video) 

Instagram

 

 

Marko je sa sinom Despotom došao po svoju suprugu i naslednicu, a ovaj susret su ovekovečili fotogafijom ispred porodilišta.

Pročitajte Srećna porodica na okupu - Kad Rokvići slave Svetog Stefana (foto)

 

Instagram

 

 

"Dragi ljudi, evo nas troje nasmejanih i četvoro, usavano, da vam se javimo i iz sveg srca zahvalimo jer ste nam dane iza nas obojili porukama lepih reči, divnih želja, pažnje i ljubavi! Naša devojčica je odlučila da nam se pridruži 3.1.2023. u 6.18h i učinila da nam pucne još koji šav na srcu i da naš svet zastane na trenutak, pa nastavi da se vrti u pravcu u kom ona i njen brat budu poželeli. Još jedno veliko hvala ide svim zdravstvenim radnicima, jer su od prvog dana kada smo kročili na njihova vrata do momenta kada smo izašli bili tu za nas na onaj način kako svaka porodica, a posebno buduća mama i beba zaslužuju. Rekli su nam da će ostvariti sve naše želje i da ćemo izaći nasmejani, ali oni su prevazišli čak i to obećanje. Svima vam šalju pozdrave i srca. Draga, Despot, Sara i Marko.", podelila je Sara  sa svojim pratiocima na Instagramu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading