Nada Kovačević

Preminula majka Lene Kovačević, pevačica nema od bola

Autor:

03.01.2024 12:14

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Majka Lene Kovačević preminula usled teške bolestiPreminula je majka Lene Kovačević i supruga legendarnog Dušana Kovačevića, Nada.

Tužne vesti potvrdila je džez pevačica pre nekoliko minuta objavivši na svom Instagram nalogu poslednje reči upućene majci.

- Anđele moj... anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život.

Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst.

Majka Lene Kovačević preminula usled teške bolesti

Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana.

Zaslužila si Svetlost. Mamice... - napisala je Lena.

Pročitajte Nije začuđujuće što ga krije kad je ovakav frajer - Ovo je misteriozni muž Lene Kovačević (foto)

Majka Lene Kovačević, za razliku od supruga i ćerke, odabrala je poziv koji nije vezan za umetnost. Ona je, naime, bila advokat, a mediji su svojevremeno pisali da je upravo ona stub njihove kuće i žena van domašaja javnosti.​

Nedavno smo imali prilike da gledamo Lenu Kovačević u filmskom ostvarenju njenog oca „Nije loše biti čovek“, koji je posvećen upravo njenoj majci.

Luka Šarac

 

Film smo posvetili njoj.

Ona, nažalost, nije mogla da dođe na premijeru, jer se bori sa nečim, ima neverovatno iskušenje u smislu bolesti.

To je nas kao porodicu osnažilo u tome da joj našom ljubavlju pokažemo koliko je volimo - rekla je Lena.

Komentari. (0)

Loading