Dea Đurđević

To više nije tvoja kuća, dođi kod mame: Dea Đurđević otvorila dušu

Autor:

29.12.2023 16:03

Foto:

Foto:

Majka Dee Đurđević najveća joj je podrška



Dea Đurđević već nekoliko godina uživa u skladnoj vezi sa Mladenom Mijatovićem.

Voditeljka je u više navrata otkrila da joj je Mladen velika podrška i najveća životna ljubav, a majka Dee Đurđević dala joj je ljubavni savet koji nikad neće zaboraviti.

Dalibor Danilović

 

- Sa Mladenom mi se rodila najveća partnerska i ljubavna veza. Mogu slobodno da kažem da mi je to najotvorenija veza, on je jedini čovek sa kojim sam živela i sa kojim i dalje živim.

 Imala sam ljubavi pre njega, ali ne kao sa njim. Izgleda da se poslednja emotivna veza najviše voli - ispričala je jednom prilikom Dea.

Pročitajte Sve će zaceliti osim te rane... Dea Đurđević zauvek izbrisala oca iz života

- Kod naše kuće osećam se neopterećeno, potpuno relaksirano. To je ta baza koju sam naučila u primarnoj porodici, da mi kuća bude oaza mira i sigurnosti. 

Tu idemo i kada smo srećni i kada smo tužni. Uspeli smo da napravimo bazu u kojoj je sve rešivo, samo je bitno da uvek budemo tu - kaže voditeljka.

Instagram

 

Kada su ona i Mladen počeli da žive zajedno, majka Dee Đurđević dala joj je savet koji nikada neće zaboraviti.

Pročitajte Trideset kilograma skinućete kao od šale uz dijetu Dee Đurđević

- Majka mi je rekla kada smo počeli da živimo zajedno: "Prvi put kada budeš osetila grč u stomaku i da ti je muka kad kreneš kući, to više nije tvoja kuća, onda dođi kod mame".

Čim dolaziš sa mučninom u želucu, znači da tebi tamo nije lepo, a u kući mora da bude lepo - rekla je Dea gostujući kod Slavice Đukić Dejanović, prenosi "Blic".

 

Komentari. (0)

Loading