Dea Đurđević

Sve će zaceliti osim te rane... Dea Đurđević zauvek izbrisala oca iz života

Autor:

27.10.2023 21:01

Foto:

Foto:

Otac Dee Đurđević voditeljku je mnogo razočarao



Dea Đurđević, iako veoma mlada, u životu je imala brojne turbulencije. 

Pre četiri i po godine doživela je tešku saobraćajnu nesreću kada je na nju naleteo autobus i smrskao joj levu ruku. 

Međutim, njena najveća rana je otac koji sa voditeljkom već dvanaest godina nema kontakt.

Ata Images

 

Najveća podrška u teškim danima provedenim u bolnici, ali i kasnije tokom oporavka, bili su joj majka Nensi, partner Mladen i baka. Od tate ni tada nije bilo ni traga ni glasa. 

Voditeljka jutarnjeg programa tek nedavno je progovorila o porodičnim odnosima otkrivši da sa ocem već deceniju nema nikakav kontakt, ali da je to njegova želja.

Otac Dee Đurđević nije bio tu u najtežim životnim trenucima

- O tati nikad nisam pričala. On je bio tu do neke moje dvadesete godine i posle je samovoljno odlučio da ode. Otišao je iz mog života, iz našeg. Kada se razveo od mame, razveo se i od mene - kazala je Dea Đurđević sa knedlom u grlu, a danas joj je mnogo lakše jer ga je precrtala.

Instagram

 

- Sada mi je ravna linija, a tada sam jako patila. Tata mi se već 12 godina uopšte ne javlja - rekla je voditeljka, pa drhtavim glasom dodala da ne bi želela previše da dira u bolnu ranu.

Pročitajte Trideset kilograma skinućete kao od šale uz dijetu Dee Đurđević

- Moram da se ispravim, javio mi se samo za vreme nesreće i posle toga više nije. Ne bih da pričam o tome, da otvaram stare rane. Takvo odrastanje me je odredilo da budem jača. Više sam odrasla sa dečacima nego sa devojčicama.

Instagram

 

Prava sam muškarača, sve sređujem za pet minuta, svaki problem. To sam nekako naučila, išla sam na utakmice i od navijača sam naučila šta je lojalnost i ljubav - rekla je nedavno.

Komentari. (0)

Loading