Dea Đurđević

Trideset kilograma skinućete kao od šale uz dijetu Dee Đurđević

Autor:

20.10.2023 09:23

Foto:

Foto:

Dea Đurđević smršala je trideset kilograma uz ovu dijetu



Sedmi dan februara 2019. godine Dei Đurđević promenio je život iz korena. Voditeljka je na samo nekoliko metara od televizije na kojoj radi doživela tešku saobraćajnu nesreću kada je na nju naleteo autobus.

Usledili su meseci borbe za život, 22 operacije koje je preživela, nekoliko kliničkih smrti, danas novinarka izgleda bolje nego ikad. Mnoge dame se pitaju kako je Dea Đurđević smršala naglo nakon što joj se poboljšalo zdravstveno stanje?

Instagram

 

Stvar je veoma jednostavna, a delotvorna. Najbitnije je da se osetite dovoljno jakim da uđete u proces gubljenja kilograma jer, kako ističe voditeljka, zapravo je to najteži korak, kasnije sve ide lakše.

Dea kaže da joj je cilj bio trideset kilograma manje, i kada je videla na vagi tu cifru, odlučila je da prestane da se meri i opusti. 

Dea Đurđević smršala je uz pomoć ovog jelovnika

Lepa novinarka trudi se da izbegava večeru, ne jede masno, a kada je u kasnim satima gladna, opredeli se za laganu salatu. Pridržava se jelovnika koji su joj napravila trojica lekara i kilogrami se samo smanjuju.

Ata Images

 

Evo šta voditeljka jutarnjeg programa jede i tako održava savršenu figuru.

- Za doručak sam uzimala dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastojao od kuvanog jela i ribe, a večerala sam grilovano meso. Za užinu sam obično jela jabuku. Sada sam proširila meni, pa unosim i neke druge namirnice, samo se trudim da ne preteram.

Pročitajte Prva slika sa bebom, Dea Đurđević presrećna - Dobro mi došla

Kako se sve bolje osećala, počela je da trenira, što joj pomaže da joj se kilaža ne vrati.

- Treniram četiri puta nedeljno. Radim čučnjeve, trbušnjake, brzo hodam... To mi pomaže da se izgubljeni kilogrami ne vrate.

Jelena Jovanov

 

Dea je otkrila i jedan trik za mršavljenje koji vam neće samo pomoći u toj napornoj borbi, nego ćete se osećati mnogo bolje.

Naime, ističe da je jedna od najvažnijih stvari za regeneraciju organizma dovoljan unos vode. Naglašava da bi svakog dana trebalo da popijemo minimum 2 l vode, jer ćemo na taj način detoksikovati, hidrirati telo.

 

Komentari. (0)

Loading