Anja Valente

Ko je poznati milioner kome će Piksijeva ćerka roditi četvrto dete?

Autor:

28.12.2023 21:57

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Muž Anje Valente je poznati sportista



Ćerka Dragana Stojkovića Piksija, Ana Valente, svog oca nedavno je obradovala vestima da će peti put postati deda.

Piksijeva naslednica koja je majka tri devojčice Indije Rouz, Kasije Gize i Aleksije Saskije, četvrti put će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi, pa je javnost odmah zaintrigirala činjenica ko je muž Anje Valente.

Ata Images

 

Muž Anje Valente zove se Hugo Valente i poznati je reli vozač i jedan od najboljih francuskih sportista kada je reč o automobilizmu.

Hugo se pre nekoliko godina povukao, a po procenama straih sajtova njegovo bogatstvo se izražava u milionima dolara.

Pročitajte Ko su Piksijeve ćerke koje su udate za milionere - Jedna je imala tri venčanja, druga je misterija

Anja i Hugo čak tri puta stali su na ludi kamen. Prvi put su sudbonosno „da“ izgovorili 2018. godine u Parizu. Nakon toga usledila je gala proslava za rodbinu i prijatelje u gradu Antib.

Gosti su bili smešteni u luksuzni hotel, dok je na kraju pušten vatromet nad Azurnom obalom. Kada su se drugi put zakleli na večnu ljubav mlada je blistala u raskošnoj venčanici sa potpisom modne kuće Elie Saab, a magazin Vog za japansko tržište objavio je njihove fotografije.

Ata Images

 

Treće, ali ne manje važno venčanje Anje i Huga održano je u Sabornoj crkvi u Beogradu, nakon čega je upriličena glamurozna proslava.

Podsetimo, Piksi osim Anje ima sina Marka i ćerku Andreu koja je svoju naslednicu Sijenu donela na svet isto kada i njena sestra.

Komentari. (1)

Loading
Nadica

29.12.2023 07:14

Veče bi čudo bilo da ste rekli da je udata za nekog anonimusa, običnog,zaposlenog u javnom sektoru,ovako ....para na paru.....