Anja i Andrea

Ko su Piksijeve ćerke koje su udate za milionere: Jedna je imala tri venčanja, druga je misterija

Autor:

17.10.2023 21:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerke Dragana Stojkovića Piksija su srećno udate



Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ostvario je značajne uspehe u karijeri, a na tom putu najveća podrška bila mu je supruga Snežana, koja mu je rodila troje dece: sina Marka i ćerke Anu i Andreu.

Ćerke Dragana Stojkovića Piksija žive život iz bajke, obe su srećno udate i ostvarene u ulozi majke.

Boško Karanović

 

Mlađa ćerka fudbalskog trenera Anja rodila se u Francuskoj, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je modni dizajn u Londonu i Parizu, a istoriju umetnosti magistrirala je u Njujorku i radi u jednoj modnoj kući.

Pročitajte Piksi vozi gliser, Joksimovići uživaju - Ovako se zabavlja domaći džet-set na primorju

Anja Valente udata je za poznatog francuskog reli vozača Huga Valentea, sa kojim ima dvoje dece – ćerke Indiju Rouz i Kasiju. Anja je interesantna domaćoj javnosti, a o njenom glamuroznom venčanju pisali su ne samo naši, već i svetski mediji.

Instagram

 

Naime, Piksijeva ćerka izabraniku se tri puta zaklela na večnu ljubav.

Prvo su sudbonosno „da“ izgovorili krajem februara 2018. godine na intimnoj ceremoniji u Parizu. Drugo venčanje bilo je glamurozno i odigralo se na jugu Francuske u gradu Antibu, gde je za goste bio rezervisan luksuzan hotel, a na kraju večeri upriličen je vatromet koji je ispunio nebo nad Azurnom obalom, piše Zadovoljna.rs.

Pročitajte Piksi pobesneo, isključio telefon i bacio ga - Koje, bre, žene, o čemu pričate?!

Njima je pripala velika čast da im japanski "Vog" objavi fotografije sa venčanja u štampanom izdanju. Prelepa Anja blistala je u venčanici sa potpisom modne kuće "Elie Saab".

Posle dve ceremonije u Francuskoj, venčali su se i u beogradskoj Sabornoj crkvi, nakon čega je organizovano slavlje u restoranu na Kalemegdanu uz prisustvo mnogih poznatih ličnosti.

Ata Images

 

Piksi o zetu ima veoma lepo mišljenje o čemu je govorio jednom prilikom.

- Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski život koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga, izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom - istakao je Stojković.

Ćerke Dragana Stojkovića Piksija su sušta suprotnost

S druge strane, njena starija sestra Andrea je prava misterija za javnost.

O njenom ljubavnom životu se ne zna gotovo ništa, osim da joj se suprug zove Mete Yelkenci i da imaju ćerku Sijenu.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading