Dragan Stojković

Piksi pobesneo, isključio telefon i bacio ga: Koje, bre, žene, o čemu pričate?!

Autor:

28.06.2023 13:32

Foto: Photo by Elsa/Getty Images

Foto: Photo by Elsa/Getty Images

Posle dosta vremena Dragan Stojković Piksi otvorio je dušu i sve priznao



Dragan Stojković Piksi mesecima unazad nije želeo javno da komentariše brojna pisanja medija na temu Svetskog prvenstva u Kataru.

Ipak, shvatio je da su stvari otišle predaleko, pa je za Kurir detaljno objasnio što se dešavalo na Mundijalu u Kataru.

Photo by Clive Mason/Getty Images

 

Srpski selektor odmah je odgovorio na pitanje šta je istina o atmosferi koja je vladala tokom SP u reprezentaciji.

- Sve je to jedna farsa, jedno očekivano predstavljanje nekih stvari, prepumpavanja, izmišljanje afera. Sve je to normalno, jer da pobeđuješ, od toga ne bi bilo ništa, da se ne lažemo.

Pročitajte Najverniji navijači - Posle poraza one će mu sigurno vratiti osmeh na lice, Piksijeve unuke ovako podržavaju dedu (foto)

To nije prvi put da se dešava nama, a dešava se i Englezima i Francuzima u Južnoj Africi. Milion problema ima, ali ne možete da utičete na to.

Pokušavate da zadržite atmosferu i pozitivan duh i što se tiče ponašanja igrača, "stafa".

ATA images

 

Sve je bilo okej i oni koji su bili u Kataru, u hotelu, mogli su to da vide. Sad, kako će to novinari da prenesu i mediji da prikažu ovde... 

Kad meni dođe čovek i kaže: "Te žene, tamo po hotelu..." Koje, bre, žene, o čemu pričate? Došla žena od Mitrovića sa sinom, provela sat vremena s njim, došla žena od ovog da ga pozdravi...Video sam možda dve-tri - otvoreno je pričao.

Pročitajte Kakav otac takav sin - Piksi predstavio naslednika

- Niti je moglo da se spava u našem hotelu, niti da se uđe u naš deo, potpuno smo bili izolovani. Organizacija je bila perfektna, ponašanje igrača perfektno.

Da smo dobili Kamerun, bilo bi: "Bravo, majstori, svaka čast, alal vam vera" i tako dalje.

Getty Images

 

Ali desi se i onda moraš da trpiš te udarce. Da li to utiče na igrače? Mislim da da. Na mene ne, zato što nisam čitao, nisam pratio, ni gledao, samo sam čuo "ej, izašlo je to i to" i kažem - ne interesuje me.

Sebe sam zaštitio od tih stvari. To sam u stvari uradio posle Bahreina, kad smo sleteli u Katar, isključio telefon i bacio ga.

Moraš da trpiš udarce, iako je stvarno bilo mnogo laži, sve je to sastavni deo jednog Svetskog prvenstva priznao je Dragan Stojković Piksi. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading