Marija Mandić

Krenula tatinim stopama: Ova poznata umetnica je ćerka Milorada Mandića Mande (foto)

Autor:

24.12.2023 19:02

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ćerka Milorada Mandića Mande cenjena je umetnica



Milorad Mandić Manda napustio nas je pre skoro sedam godina, a iza sebe je osim značajnih uloga na filmu i u serijama ostavio svoje najveće bogatstvo – svoju decu.

Glumac je dva puta stao na ludi kamen. U prvom braku sa Ksenijom Sonjom Burzan dobio je Marka, Mariju i Filipa, a u drugom braku sa glumicom Anastasijom Mandić sina Andriju.

Boško Karanović

 

Ćerka Milorada Mandića Mande postala je priznata umetnica. Ona je slikarka, a osim slikanja na platnu godinama se bavi i digitalnom fotografijom.

Pročitajte Nenad Okanović sa Mandom doživeo najemotivniji trenutak u životu - Sedimo u kolima, zove me ona

Marija je veoma cenjena u svojoj struci i njena dela ostavljaju bez daha. Osim gena za umetnost, mnogi kažu da je ćerka Milorada Mandića Mande nasledila i njegov šarm.

- Odrastao sam u skromnoj porodici i vaspitavan sam tako da nisam imao mnogo želja. Bio sam svestan da su mnoge stvari za mene bile nemoguće, iako su se moji roditelji trudili da sestri, bratu i meni obezbede što više.

Kada sam dobio svoju decu, pokušavao sam da svaku njihovu želju ostvarim istog trenutka. Zbog takvog stava oni su bili izgubili interesovanje za iznenađenja, a ja sam shvatio kako sam svojim postupcima postigao kontraefekat.

Pročitajte Anja rame uz rame sa Mandinom bivšom, prizor koji se retko viđa, baš se vole (foto)

Međutim, vremenom su počeli drugačije da razmišljaju i naučili su da cene roditeljski trud. Vodio sam ih na snimanja da vide koliko su naporna i kako sam na neki način žrtvovao porodicu zbog zanata, što me mnogo boli - govorio je istaknuti glumac o porodici za magazin Story 2010. godine.

 

Komentari. (0)

Loading