Ksenija i Anja

Anja rame uz rame sa Mandinom bivšom, prizor koji se retko viđa, baš se vole (foto)

Autor:

11.12.2023 13:41

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Mandina prva supruga sa Anjom je u sjajnim odnosima, fotografija sve otkrila



Kada je Milorad Mandić Manda iznenada preminuo na daskama koje život znače, u publici su bili njegova supruga Anja i sin Andrija koji su uživali u njegovoj predstavi.

O njihovoj ljubavi mogao bi se napisati roman, a znate li ko je Mandina prva supruga koja mu je podarila troje dece, Marka, Filipa i Mariju?

Marina Lukić / Gloria

 

Proslavljeni glumac oduvek se trudio da njegovi naslednici iz prvog braka ne osete promene koje je doneo njegov razvod od njihove majke, Ksenije Sonje Burzan

I uspeo je u tome. Njih troje najveća su podrška najmlađem sinu dramskog umetnika koji je bio dete kada mu je tata preminuo.

Instagram

 

Mandina prva supruga i Anja su takođe u sjajnim odnosima

Ono zbog čega bi danas bio neizmerno ponosan jeste činjenica da njegova žena Anja i Sonja neguju divan odnos, podržavaju jedna drugu, a decu uče da uvek budu tu, kao velika porodica, čiji je Andrija mezimac.

Mandina prva supruga odavno se povukla iz javnosti, a sada smo imali prilike da vidimo kako danas izgleda pošto joj je Anja javno čestitala rođendan objavivši zajedničku fotografiju.

Instagram

 

Pročitajte Manda bi danas bio najsrećniji... Anja otkrila najlepše porodične vesti, čestitamo! (foto)

Danas je Ksenija Sonja ponosna baka jedne dvogodišnjakinje koja je takođe pre nekoliko dana proslavila divan dan. Povukla se iz javnosti i uživa dok gleda njenu i Miloradovu decu kako su izrasli u divne i dobre ljude.

Mandići mogu da budu primer svima kako je sve moguće kad ima ljubavi i razumevanja. Mandi bi bilo puno srce kada bi ih ugledao srećne zajedno, a za sve to je upravo on i najviše zaslužan.

Komentari. (0)

Loading