Milorad Mandić Manda

Manda bi danas bio najsrećniji... Anja otkrila najlepše porodične vesti, čestitamo! (foto)

Autor:

06.12.2023 15:15

Foto: Marina Lukić / Gloria

Foto: Marina Lukić / Gloria

Mandina unuka danas proslavlja drugi rođendan



Kada je osvanula vest tog 15. juna 2016. godine da se Milorad Mandić Manda srušio na sceni tokom predstave i da je ubrzo nakon toga preminuo, javnost je zanemela od tuge i bola.

Večiti dečak iza sebe ostavio je suprugu Anastasiju i četvoro dece Marka, Mariju, Filipa i Andriju. Najstariji naslednik pre dve godine tačno na današnji dan postao je tata, tako da danas je za njihovu porodicu važan dan jer Mandina unuka sa torte oduvaće dve svećice.

Instagram

 

Glumica i Mandina udovica, Anja sa njegovom decom iz prvog braka ima i više nego blizak odnos. Tako i ne čudi da su toliko godina nakon njegovog odlaska oni i dalje kao porodica čiji je Manda bio stub i oslonac.

Najmlađi Mandić, Anjin i Miloradov sin Andrija miljenik je starije braće i sestre, a o njihovim privatnim životima malo šta znamo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Mandić (@smorija)

 

Mandina unuka je kao med

Glumčeva mezimica, ćerka Marija krenula je njegovim stopama, tačnije opredelila se za umetnost. Završila je slikarstvo, a bavi se i digitalnom fotografijom.

Najstariji sin uspešan je biznismen koji je u srećnom braku sa influenserkom Tijanom Mandić već nekoliko godina, a pre dve godine postali su roditelji devojčici Teodori.

Instagram

 

Pročitajte Manda bi bio ponosan - Anja Mandić podelila prelepe vesti, svi čestitaju (foto)

Mandina unuka ukrala je srca cele, mnogobrojne porodice. Plavokosa devojčica je sudeći po objavama njene mame na društvenim mrežama pokupila brojne dekine osobine. 

Danas porodica Mandić slavi veliki i važan dan, Teodorin drugi rođendan, a ne sumnjamo koliko bi deka bio srećan i ponosan da je sa njima.

 

 

Srećan divan dan, devojčice mila!

Komentari. (0)

Loading